Αρχική  > O KOYTΣΟBALLHΣ

«Αρπάχτηκαν» Ζομπανάκης-Σταυρόπουλος στον ΕΣΑΚΕ

Football
1323

Μόνο ξύλο που δεν παίχθηκε στη Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ – Διαβάστε όλο το παρασκήνιο και τους διαλόγους!


Ο Κωστής Ζομπανάκης εξοργίστηκε από ένα ειρωνικό σχόλιο του Χρήστου Σταυρόπουλου, το οποίο τίναξε στον αέρα τη ΓΣ του ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα, ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού ειρωνεύτηκε τον διοικητικό ηγέτη του Ρεθύμνου CretanKings, με αφορμή την προσπάθεια του τελευταίου να βρει χορηγίες για τον ΕΣΑΚΕ, την οποία είχε προαναγγείλει σε προηγούμενη συνάντηση στα γραφεία του Συνδέσμου.

«Λες ψέματα! Εγώ ποτέ δεν είπα ότι θα βρω χορηγία, είπα θα προσπαθήσω», φέρεται να του είπε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος. «Τα λες αυτά για να δικαιολογήσεις τον μισθό σου. Εσύ είσαι υπάλληλος, ενώ εγώ βάζω τα χρήματά μου στο μπάσκετ», συνέχισε!

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο Κωστής Ζομπανάκης ήταν σε έξαλλη κατάσταση και ηρέμησε μετά από αρκετή ώρα και παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Ο Κρητικός παράγοντας «τρελάθηκε» γιατί όντως δεν είχε υποσχεθεί κάτι τέτοιο, αλλά είχε κάνει λόγο για προσπάθεια από μέρους του, κάτι που παραδέχθηκαν οι υπόλοιποι…

Ο Κουτσοballης


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top