Αρχική  > O KOYTΣΟBALLHΣ

Ο Πουκλ έβλεπε μόνο την ΤΣΣΚΑ!

Football
816
Ο Κουτσοballης πιάνει στο στόμα του τον Σάσα Πουκλ για την διαιτησία της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Όσο κι αν ο Ισπανός Μπέντζαμιν Χιμένεθ και ο Πολωνός Πιοτρ Παστούτσιακ προσπαθούσαν να κρατήσουν μια ισορροπία στην αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο πρώτος διαιτητής Σάσα Πουκλ έκανε την διαφορά για τους Ρώσους!

Ο Σλοβένος ρέφερι με τις αποφάσεις του έβαλε την σφραγίδα του στο παιχνίδι και την επικράτηση της ρωσικής αρκούδας, η οποία αντιμετωπίστηκε με πρωτοφανή σεβασμό έναντι της ελληνικής ομάδας.

Η διαιτησία του Σάσα Πουκλ δεν ήταν καν… επιστημονική, ήταν ξεκάθαρα «χειρουργική», αφού έκλεινε τα μάτια στις επαφές που υπήρχαν στις επιθέσεις του Παναθηναϊκού Superfoods ενώ έβλεπε και την παραμικρή επαφή από τους παίκτες του Γιώργου Βόβορα.

Ο Τζόρντι Μπερτομέου μπορεί να λέει ότι δεν ασχολείται με την διαιτησία, αλλά καλά θα κάνει να μιλήσει με τον υπεύθυνο διαιτησίας Ρίτσαρντ Στόουκς για να μάθει τι λέει ο ίδιος για την επίδοση των τριών ρέφερι και ειδικά του έμπειρου Σάσα Πουκλ.


Ο Κουτσοballης


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top