Αρχική  > O KOYTΣΟBALLHΣ

Η ευκαιρία που άξιζε

Football
738

Ο Ντίνος Καλαμπάκος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Κοροίβου, παίρνοντας την ευκαιρία που τόσο άξιζε.


Δεν τον ξέρω προσωπικά τον Καλαμπάκο. Όμως βλέπω πολύ μπάσκετ. Δεν λέω ότι είμαι ειδικός, αλλά ότι βλέπω.  Όχι μόνο Ευρωλίγκα και Α1, αλλά και τις πιο μικρές κατηγορίες. Α2, Β, Γ, ακόμη και τοπικά. Ακόμη και εφηβικό. Εκεί που παίζεται το πραγματικό μπάσκετ.

Λοιπόν, έχω να πω ότι ο Ντίνος καλαμπάκος είναι πολύ καλός προπονητής. Διαβάζει άριστα το παιχνίδι και ανταποκρίνεται σε όλες τις συνθήκες. Πέρσι αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος κόουτς της Α2 γιατί οδήγησε το Παγκράτι στα πλέι οφ. Πέρσι παρακολούθησα 6-7 ματς του Παγκρατίου στα γήπεδα της Αθήνας. Και το έκανα γιατί γούσταρα τον τρόπο που έπαιζε αυτή η ομάδα. Με νεροπίστολα γκρέμισε τοίχους βασιζόμενος ως επί το πλείστον σε νέα παιδιά και υπό δύσκολες συνθήκες. Όχι μόνο πέρσι αλλά όλα τα χρόνια ξέρει καλά τι θα πει «επικίνδυνες αποστολές».

Το έργο του στον Κόροιβο θα είναι δύσκολο. Η ομάδα δεν είναι πολύ καλά οικονομικά. Υπήρχαν αμφιβολίες ακόμη και για το αν θα κατέβει στην Α1 του χρόνου. Δεν ξέρω αν θα πετύχει ή αν θα αποτύχει στο έργο του. Ξέρω όμως ότι αξίζει 1000% αυτή την ευκαιρία. Καλή επιλογή από τον Κόροιβο.

Ντίνο Καλαμπάκο, καλή επιτυχία από έναν λάτρη του μπάσκετ!


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top