Αρχική  > O KOYTΣΟBALLHΣ

Οι άλλοι έπαιζαν, ο Παπαγιάννης κοιτούσε...

Football
1049
Όταν τον παίκτη που επιλέγεται στο νούμερο 13 του ντραφτ εσύ δεν τον έβαζες ούτε στις προπονήσεις για να παίζει ο Κούζμιτς  ή άσχετος είσαι ή στημένος!

Και ο Τζόρτζεβιτς θα περάσουν χρόνια για να καταλάβουμε τι ακριβώς έκανε στον Παναθηναϊκό. Απλά μετά την επιλογή του Παπαγιάννη στο νούμερο 13 του ντραφτ, αποδεικνύεται το πόσο μεγάλη ζημιά έκανε ο Σέρβος στο τριφύλλι. Και η πλάκα είναι πως αντί να φύγει και να ευχαριστεί τον Θεό που ο Παναθηναϊκός δεν τον "κυνηγάει" με κάθε τρόπο για τα όσα πέρασαν οι παίκτες επί ημερών του, λέει και τα δικά του... Εκτός κι αν το να έχεις από τη μία τον Παπαγάννη και από την άλλη τον Κούζμιτς κι εσύ να βάζεις τον Κούζμιτς είναι προπονητική επιλογή... Α... Κάποιοι, κάπου, κάποτε έλεγαν κι έγραφαν τα δικά τους για την ελληνοποίηση που επιχείρησε ο Γιαννακόπουλος... Μια ελληνοποίηση που έφερε τον μικρό όχι απλά στο προσκήνιο αλλά στο ρόστερ του εξάκις πρωταθλητή Ευρώπης! Κι ας πήγε να τον "εξαφανίσει" ο "Σάλε"... 

Ο Κουτσοballης


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top