Αρχική  > O KOYTΣΟBALLHΣ

Τι είπαν στο περιβόητο τηλεφώνημα Ομπράντοβιτς-Τζόρτζεβιτς…

Football
3027
Οι Σέρβοι, σε αντίθεση με τους Έλληνες, έχουν πάντα στενή σχέση μεταξύ τους. Και στηρίζουν ο ένας τον άλλον μέχρι τέλους. Κάπως έτσι έγινε και στον Παναθηναϊκό με τον Τζόρτζεβιτς και τους Ραντούλιτσα, Κούζμιτς, Πάβλοβιτς… Κάπως έτσι έγινε και ανάμεσα στον Ομπράντοβιτς και τον Τζόρτζεβιτς. Και ο λόγος δεν έχει να κάνει μόνο με το μπάσκετ.

Τόσο όταν ο «Σάλε» ήρθε στον Παναθηναϊκό και ο «Ζοτς» τον αποθέωνε με κάθε ευκαιρία, όσο και όταν ο τέως πράσινος αποχώρησε και ο τεχνικός της Φενέρ, δημόσια δήλωσε ότι «το πρώτο πράγμα που έκανε ξυπνώντας το πρωί ήταν να πάρω τον Σάσα τηλέφωνο».

Το ενδιαφέρον βέβαια του Ζοτς δεν είχε να κάνει μόνο με το γιατί έφυγε ο Τζόρτζεβιτς από τον Παναθηναϊκό αλλά και για το πώς θα έφευγε... Βλέπετε πέρα από βαθιά φιλία έχουν και ανοικτούς λογαριασμούς σε ορισμένα θέματα, οπότε ήθελε από πρώτο χέρι να μάθει τι θα γίνει στο μέλλον στη σχέση Παναθηναϊκού-Τζόρτζεβιτς. Ως πιο έμπειρος μάλιστα σε ανάλογες διαδικασίες τον συμβούλεψε ανάλογα, ώστε να έχει και εκείνος το κεφάλι του ήσυχο ή τουλάχιστον να ελπίζει ότι έκανε το σωστό με τον συμπατριώτη του… Και παλιότερα και τώρα… Οι Σέρβοι, είπαμε, στηρίζουν ο ένας τον άλλον αλλά δεν χαρίζουν. Κι αυτό σε αντίθεση με τους Έλληνες…

Ο Κουτσοballης

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top