Αρχική  > O KOYTΣΟBALLHΣ

Να σταματήσει να πριονίζει το κλαδί που κάθεται!

Football
18709
Ο Λιόλιος φέτος έχει μιλήσει παντού. Τώρα που καλοκαίριασε και δεν έχει πολύ ενδιαφέρον τι κάνουν οι παράγοντες του μπάσκετ, θα αρχίσει να μιλάει στις κάμερες κυκλοφορίες.

Το καλό- όπως παρουσιάζεται από όσους θέλουν να του κάνουν αβάντα- είναι ότι έχει ιδέες. Το κακό ότι διαρκώς πριονίζει το κλαδί που κάθεται. Πότε την ΕΟΚ, πότε τον ΕΣΑΚΕ και συνεχώς το μπάσκετ. Κι όλα αυτά μέσα σε ένα χρόνο που ο Προμηθέας είχε επιτυχίες. Προσέξτε: Με αυτό το… μπάσκετ είχε επιτυχίες ο Προμηθέας. Με κάποιο άλλο, μπορεί να βολόδερνε ακόμα στα αλώνια. Να καταλαβαινόμαστε… Στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, είπε ο Λιόλιος θα έρθουν ραγδαίες αλλαγές!
Αφού άλλαξε το ελληνικό θα αλλάξει και το ευρωπαϊκό ο ιδιοκτήτης του Προμηθέα. Μετά ας πάει και στο ΝΒΑ, γιατί μετά τον Στερν ψιλοχάνουν λάδια στο Γιουνάιτεντ Στέιτς! Το αγαπάει το μπάσκετ ο πρόεδρος αλλά όχι αυτό… Το άλλο που έχει στο μυαλό του! Αυτό δεν θέλει, όπως φαίνεται, ούτε να το βλέπει. Με τη διαφορά ότι Λιόλιοι έχουν περάσει πολλοί από το μπάσκετ. Έκαναν το κομμάτι τους και έφυγαν. Το μπάσκετ έμεινε, μένει και θα μένει εδώ. Χωρίς να έχει ανάγκη κανέναν.

O Koυτσοballης

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top