Αρχική  > NCAA

Ο Guy έκρινε τον αγώνα (vid)

Football
2531

Απίστευτο φινάλε είχαμε στον πρώτο ημιτελικό του NCAA μεταξύ Virginia και Auburn.

 


Τελικά oι Cavaliers επικράτησαν με 63-62 χάρη σε 3 βολές του Γκάι, 0.6 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, σε ένα αμφιλεγόμενο σφύριγμα που έδωσαν οι διαιτητές στην προσπάθεια του Γκάι για τρίποντο από τη γωνία.

Ο Γκάι ήταν ο άνθρωπος που κράτησε τη Virginia στο παιχνίδι και νωρίτερα με τρίποντο από τη γωνία για το 61-60, 9 δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Έτσι είχε 6 πόντους σε 9 δευτερόλεπτα!

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="en"><p lang="en" dir="ltr">6 points in 8 seconds 😱<br><br>Kyle Guy capped off a fantastic finish for <a href="https://twitter.com/UVAMensHoops?ref_src=twsrc%5Etfw">@UVAMensHoops</a> in the first <a href="https://twitter.com/hashtag/FinalFour?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#FinalFour</a> matchup! <a href="https://t.co/5Mf5TlGs5X">pic.twitter.com/5Mf5TlGs5X</a></p>&mdash; NCAA March Madness (@marchmadness) <a href="https://twitter.com/marchmadness/status/1114687781895147520?ref_src=twsrc%5Etfw">April 7, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top