Αρχική  > NBA

Το ΝΒΑ ακύρωσε την τεχνική ποινή του Γιάννη

Football
412
Το ΝΒΑ ανακοίνωσε ότι ακύρωσε την τεχνική ποινή με την οποία είχε χρεωθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγο πριν το τέλος του 1ου αγώνα

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε ότι ακύρωσε την τεχνική ποινή με την οποία είχε χρεωθεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λίγο πριν το τέλος του 1ου αγώνα. Στο αγώνα του 1ου γύρου των playoffs κόντρα στους Raptors, το Milwaukee κέρδισε με 83-97.

Ο Γιάννης είχε χρεωθεί με τεχνική ποινή επειδή έβγαλε μία κραυγή μετά από τάπα που έκανε στον DeRozan. Ο τελευταίος ακολούθως προσπάθησε να κινηθεί απειλητικά εναντίον του! Οι διαιτητές θεώρησαν λοιπόν ότι ο Έλληνας guard/forward ξεπέρασε τα όρια και τον χρεώσαν με τεχνική ποινή. Το ΝΒΑ ωστόσο θεώρησε ότι η κίνηση ήταν άδικη και την ακύρωσε. Έτσι ο Γιάννης κατάφερε έτσι να κρατήσει στην τσέπη του και τα 25 χιλιάδες δολάρια με τα οποία χρεώνονται οι παίκτες για κάθε τεχνική ποινή που δέχονται.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top