Αρχική  > Κόσμος

Κόσμος

Σοκ στην Ιαπωνία! Επιτροπή απέσυρε 4 αθλητές για σεξουαλικό σκάνδαλο

Football
5660

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Ιαπωνίας (NOC) έστειλε πίσω στη χώρα τέσσερις παίκτες από την ομάδα μπάσκετ των ανδρών, που συμμετέχει στους 18 Ασιατικούς, επειδή πέρασαν τη νύχτα σε ένα ξενοδοχείο στην Τζακάρτα με γυναίκες, δήλωσε σήμερα ο επικεφαλής της αντιπροσωπείας Γιασουχίρο Γιαμασίτα.


Μετά το παιχνίδι τους την Πέμπτη, οι τέσσερις παίκτες έφυγαν από το χωριό των αθλητών για να φάνε σε ένα ιαπωνικό εστιατόριο όπου συναντήθηκαν με ένα άγνωστο άτομο και στη συνέχεια πήγαν σε ένα κοντινό ξενοδοχείο με τις γυναίκες.

«Η Εθνική Ολυμπιακή Επιτροπή της Ιαπωνίας αποφάσισε να αποσύρει τη διαπίστευσή τους και να τους στείλει πίσω στην Ιαπωνία νωρίς το πρωί», δήλωσε ο Γιαμασίτα σε συνέντευξη Τύπου. «Αυτό είναι ένα πειθαρχικό ζήτημα και ζητώ συγγνώμη από όλους τους Ιάπωνες και εκείνους που μας στηρίζουν. Είμαι αποφασισμένος να αποφύγω αυτό το είδος πειθαρχικών ζητημάτων».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top