Αρχική  > Κόσμος

Κόσμος

Σκόλα:«Μου αρέσουν πολύ τα Παράθυρα» (video)

Football
4691
Ο Λούις Σκόλα αναφέρθηκε στη διαδικασία των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου και πως αυτά μπορούν να προσφέρουν ένα πολύ ωραίο τουρνουά με πολύ θέαμα

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μου αρέσει πολύ η διαδικασία των Παραθύρων, μου αρέσει αυτό το φορμάτ με τις ομάδες να παίζουν εντός κι εκτός έδρας. Μου αρέσει που υπάρχει ματς της Εθνικής καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν. Νομίζω πως όλα όσα φέρνουν τα Παράθυρα είναι πολυ θετικά για το μπάσκετ.

Το μοναδικό αληθινό πρόβλημα είναι οι παίκτες της Ευρωλίγκας. Νομίζω ότι μπορούμε να επιβιώσουμε χωρίς τους παίκτες του ΝΒΑ, έστω κι αν δεν είναι και το καλύτερο που μπορεί να συμβεί. Είναι πολύ δύσκολο για τους παίκτες του ΝΒΑ να έρθουν και να αφιερώσουν 6-7 εβδομάδες κάθε χρόνο στην Εθνική. Με αυτό το φορμάτ δημιουργείται ένα πολύ μακρύ τουρνουά και αφαιρείται ένα μεγάλο τουρνουά (Ηπειρωτικό πρωτάθλημα) κάθε τέσσερα χρόνια.

Κι έτσι έχουμε ανά τετραετία δύο πολύ μεγάλα τουρνουά, όπως το Παγκόσμιο και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Πέραν αυτών πρέπει να παίξεις σε κάποιους μεμονωμένους αγώνες αν το θες. Αυτό αυξάνει την πιθανότητα για τους παίκτες του ΝΒΑ να παίξουν στις εθνικές ομάδες.

Το άλλο θέμα είναι οι παίκτες της Ευρωλίγκας. Αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά κρίμα διότι καταστρέφουν τα πάντα, μειώνοντας το επίπεδο. Από τη στιγμή που θα λυθεί κι αυτό το πρόβλημα, τα Παράθυρα θα είναι ένας εξαιρετικό φορμάτ το οποίο όχι μόνο προτιμώ, αλλά και αγαπώ. Αν φυσικά είμαστε ικανοί να κάνουμε τους παίκτες να αγωνιστούν».

 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top