Αρχική  > Κόσμος

Κόσμος

Στο Hall of Fame ο μοναδικός Νίκος Γκάλης!

Football
435
Τεράστια διάκριση για τον κορυφαίο Έλληνα παίκτη όλων των εποχών  * Ικανοποίηση στην ΕΟΚ! * Συγχαρητήρια από ΕΣΑΚΕ

Ύψιστη διάκριση για τον Νίκο Γκάλη, ο οποίος επιλέχτηκε για το Hall of Fame (κλάση 2017)! Επιλέγησαν επίσης οι Τρέισι ΜακΓκρέιντι, Μπιλ Σελφ, Ρεμπέκα Λόμπο, Μουφέτ ΜακΓκρο και Ρόμπερτ Χιουζ.

Ο Νίκος Γκάλης μπήκε σε ένα ακόμη γκρουπ εκλεκτών του Παγκοσμίου μπάσκετ, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η είσοδός του στο Hall of Fame με την τάξη του 2017.

Η ΕΟΚ υποδέχθηκε με ικανοποίηση την είδηση αυτή, καθώς περιποιεί τιμή για όλο το ελληνικό μπάσκετ! Είναι μία ακόμη μεγάλη τιμή για τον Γκάλη, μετά από την είσοδό του στο Hall of Fame της FIBA, όπου είχε μπει με πρόταση της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του Βαγγέλης Γαλατσόπουλος συγχαίρουν τον Νίκο Γκάλη για την είσοδο του στο Naismith Memorial Basketball Hall of Fame. Διάκριση που αποτελεί επιβράβευση της πολύ μεγάλης προσφοράς του Νίκου Γκάλη στο άθλημα και η οποία αντανακλά στο σύνολο του ελληνικού μπάσκετ.  


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top