Αρχική  > Κόσμος

Κόσμος

BET: Οι επιλογές... διαρκείας του ALEX!

Football
234
O ALEX κάνει τις εκτιμήσεις του για να πάρετε θέση από νωρίς στο... ταμείο.

Παρασκευή σήμερα και είμαστε μία ημέρα μακριά από την έναρξη και το πρώτο τζάμπολ του παγκόσμιου πρωταθλήματος που διεξάγετε στην Τουρκία. Απουσίες υπάρχουν πολλές από αρκετές ομάδες και αυτό κάνει πιο δύσκολή τη αποστολή μας στο δρόμο για το ΤΑΜΕΙΟ. Έχω δει τα πολλά φιλικά σχεδόν όλων των ομάδων και έχω σχηματίσει γνώμη για κάθε μία από τις ομάδες που συμμετέχουν στην Τουρκία.

Καθημερινά θα έχω από αυτή εδώ τη στήλη σχόλια, τα τελευταία νέα των ομάδων και βέβαια προτάσεις φωτιά για να γεμίσουμε τις τσέπες μας. Ειδικά στοιχήματα αλλά και όταν θα υπάρξουν “παικτικές” ευκαιρίες όλα θα είναι εδώ με σκοπό το κέρδος. Από την εμπειρία μου χρόνια τώρα στο στοίχημα, θέλω να πω πως θα πρέπει να διαβάζουμε τα τελευταία νέα των ομάδων και το ιατρικό δελτίο γιατί ένας παίκτης μπορεί να κάνει τη διαφορά  και να χαλάσει ένα σημείο. Πρέπει να έχουμε υπομονή και με όπλο την γνώση, την εμπειρία αλλά και την τύχη θα βγούμε νικητές και κερδισμένοι.

Σήμερα θα προτείνω για τα στοιχήματα διαρκείας τους νικητές των ομίλων που πιστεύω θα προκύψουν από τον πρώτο γύρο.

Στον Α’ όμιλο που έχουμε Ανγκόλα, Αργεντινή, Αυστραλία, Γερμανία, Ιορδανία, Σερβία, οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων πιστεύουν πως το φαβορί του ομίλου για την πρωτιά είναι η Σερβία. Γνώμη μου είναι πως η Αργεντινή με απόδοση γύρω στο 2.30 είναι παικτικά η καλύτερη επιλογή και πιστεύω πολύ στην ομοιογένεια της.

Στο Β’ όμιλο έχουμε Βραζιλία, ΗΠΑ, Ιράν, Κροατία, Σλοβενία, Τυνησία. Εδώ χωρίς πολλές κουβέντες η ομάδα των ΗΠΑ ξεχωρίζει και δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει η έκπληξη.

Στο Γ’ όμιλο έχουμε  Ακτή Ελεφαντοστού, Ελλάδα, Κίνα, Πουέρτο Ρίκο, Ρωσία, Τουρκία. Εδώ η πρώτη θέση θα κριθεί από τους οικοδεσπότες Τούρκους και από την Εθνική μας. Μάλιστα η πρωτιά παίζει μεγάλο ρόλο γιατί τα σταυρώματα στις επόμενες φάσεις δείχνουν να είναι ευκολότερα μέχρι τα ημιτελικά. Θα γίνει μεγάλη μάχη αλλά πιστεύω πως αν οι διεθνείς μας είναι υγιείς θα πάρουμε την πρωτιά στον Γ’ όμιλο. Ποντάρουμε στην Ελλάδα.

Στον Δ’ όμιλο έχουμε Γαλλία, Ισπανία, Καναδάς, Λίβανος, Λιθουανία, Νέα Ζηλανδία. Και εδώ δεν έχω πολλά λόγια να πω, καθώς ξεχωρίζει η Ισπανία και δεν βλέπω να την κοντράρει κανείς από τις άλλες ομάδες του ομίλου.

Με μία γρήγορη ματιά λοιπόν ξεχώρισα την ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ από τον Α’ όμιλο, την ΗΠΑ από τον Β’ όμιλο, την ΕΛΛΑΔΑ από τον Γ’ όμιλο και την ΙΣΠΑΝΙΑ από τον Δ’ όμιλο για πρώτες των ομίλων τους.
Αύριο από νωρίς θα έχω τις επιλογές μου για την πρώτη ημέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ήδη έχω βρει δύο δυνατά παιχνίδια …ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ! ! !
Αύριο μόνο από εδώ…

ALEX


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top