Αρχική  > Κόσμος

Κόσμος

Ίβκοβιτς: Να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο

Football
240
Σχετικά με την τιμωρία των Κρστιτς και Τεόντοσιτς, ο Ντούντα είπε

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σχολιάζοντας την απόφαση τιμωρίας των Κρστιτς και Τεόντοσιτς, είπε: «Είναι ένα σοκ για μας. Πλέον είμαστε αναγκασμένοι να παραταχθούμε χωρίς τους δύο καλύτερους παίκτες μας στα πρώτα παιχνίδια και πρέπει να δούμε πώς θα αντεπεξέλθουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο γήπεδο». Ο Νέναντ Κρστιτς απ’ τη μεριά του τόνισε: «Περίμενα μία απόφαση σαν κι αυτή. Φυσικά και είμαι στενοχωρημένος και απογοητευμένος. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο. Καταλαβαίνετε τη θέση μου. Ό,τι έγινε έγινε και ανήκει πια στο παρελθόν. Πρέπει να επικεντρωθούμε πλέον στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας».


Ο πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας, Ντράγκαν Κάπισιτς ανέφερε: «Περίμενα ομολογώ μια ηπιότερη τιμωρία. Χάνουμε για την αρχή δυο από τους καλύτερους παίκτες μας. Το θέμα είναι ότι δεν προλαβαίνουμε καν να διαμαρτυρηθούμε…». διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top