Αρχική  > Κόσμος

Κόσμος

Μάριτς: Θα ήθελα να είμαι με την Σερβία

Football
221
Απόλυτα ειλικρινής ο Άλεξ Μάριτς δήλωσε ότι νιώθει άσχημα που στο Μουντομπάσκετ θα παίξει με την Αυστραλία, η οποία τον είχε απειλήσει με τιμωρία!

O Άλεξ Μάριτς με ειλικρίνεια που …σκοτώνει, δεν δίστασε να πει ότι νιώθει άσχημα που στο Μουντομπάσκετ θα παίξει με την Αυστραλία και όχι με τη Σερβία. «Είναι δύσκολο για μένα να παίζω για την Αυστραλία, γιατί η καρδιά μου χτυπάει για τη Σερβία. Η μεγαλύτερη επιθυμία μου ήταν να είμαι με την εθνική Σερβίας στην Τουρκία. Όμως η πραγματικότητα είναι διαφορετική.  Απ’ την άλλη η Αυστραλία μου έδωσε ένα σπίτι και δεν είχα άλλη επιλογή. Θα ήθελα επομένως να με καταλάβει ο κόσμος στην Σερβία».

Σύμφωνα με τον ίδιο μάλιστα, θα κινδύνευε με τιμωρία αν δεν αποδεχόταν την πρόσκληση της Αυστραλίας. «Η ομοσπονδία της Αυστραλίας απείλησε ότι θα με τιμωρήσει αν δεν έπαιζα μαζί τους στο Μουντομπάσκετ. Αυτό θα με εμπόδιζε να έπαιζα με τη νέα μου ομάδα, τον Παναθηναϊκό, άρα δεν είχα το δικαίωμα της επιλογής. Η επιθυμία μου άλλωστε ήταν να παίξω σε μια μεγάλη διοργάνωση όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

Όσο για το ποιες ομάδες βλέπει φαβορί, ο Μάριτς είπε: «ΗΠΑ, Ισπανία και Σερβία. Φυσικά, θα ήθελα και η Αυστραλία να πάει καλά. Πιστεύω στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Εύχομαι η Σερβία να πάει μακριά στη διοργάνωση, καθώς αυτό λέει η καρδιά μου».

Ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού τα είπε ασφαλώς όλα αυτά σε σερβικά ΜΜΕ.διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top