Αρχική  > Κόσμος

Κόσμος

"Κεραυνός εν αιθρία" στην Αργεντινή

Football
203
Έξω ο Αντρές Νοτσιόνι, κατόπιν εντολής των Σίξερς!

Κεραυνός εν αιθρία στο «στρατόπεδο» της Αργεντινής, λίγες ώρες πριν την έναρξη του Μουντομπάσκετ, καθώς οι Σίξερς έβαλαν απαγορευτικό στη συμμετοχή του Αντρές Νοτσιόνι, λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στον αριστερό αστράγαλο! Οι άνθρωποι των Σίξερς επικοινώνησαν, λοιπόν, με τον Νοτσιόνι και του ζήτησαν να γυρίσει πίσω!

«Πάνω που ήμουν ανυπόμονος να αρχίσουν οι αγώνες και να βοηθήσω την ομάδα, ήρθε η ειδοποίηση των Σίξερς. Ειλικρινά, νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Σίγουρα δεν ήμουν στην καλύτερη κατάσταση, αλλά μπορούσα να παίξω. Τους το είπα, όμως δεν κατάφερα να τους αλλάξω γνώμη. Σέβομαι την απόφασή τους, αλλά μου διέλυσαν την επιθυμία να παίξω στο Μουντομπάσκετ. Ελπίζω αυτή η ιστορία να μην επηρεάσει τους συμπαίκτες μου και να συνεχίσουν όπως πριν» δήλωσε περίλυπος σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στην Τουρκία ο Νοτσιόνι. Τη θέση του στο ρόστερ της Αργεντινής αναμένεται να πάρει ο Μάρκος Μάτα.διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top