Αρχική  > Κόσμος

Κόσμος

"Θέλουμε ένα μετάλλιο!"

Football
222
Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για βάθρο, ενώ ο Γιόνας Καζλάουσκας αρκέστηκε να πει πως πάντα υπάρχουν υψηλοί στόχοι. Η Εθνική αναχώρησε για την Άγκυρα...

Στην πτήση για την Άγκυρα, με τις ευχές όλων των Ελλήνων, να τη συνοδεύουν επιβιβάστηκε πριν από λίγο η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος. Τα χαμόγελα αισιοδοξίας δεν έλειψαν αλλά άπαντες ήταν συγκρατημένοι: «Πηγαίνουμε στο Μουντομπάσκετ για το καλύτερο δυνατό» είπε ο Γιόνας Καζλάουσκας, που αναφέρθηκε στην απόδοση της ομάδας στο φιλικό με τις ΗΠΑ: «Δεν είναι αυτή η πραγματική εικόνα της ομάδας μας. Δεν παίξαμε καλά χθες, αλλά να είστε σίγουροι πως στην Τουρκία η εικόνα της ομάδας θα είναι πολύ καλύτερη από το χθεσινό ματς. Έχουμε πάντα υψηλούς στόχους και πηγαίνουμε στο Μουντομπάσκετ για να υπερασπιστούμε τα κεκτημένα».

Η FIBA έχει αφήσει να εννοηθεί ότι σήμερα θα ανακοινωθούν οι ποινές για τα επεισόδια στο ματς Ελλάδα-Σερβία. Ο Καζλάουσκας ήταν ξεκάθαρος: «Δε θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Δεν θέλω καν να σκέφτομαι την πιθανότητα να τιμωρηθούν παίκτες μας».

Στο ίδιο μήκος και οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη. «Τώρα αρχίζουν τα πραγματικά ματς. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος πάμε με σε μια μεγάλη διοργάνωση με μια ήττα. Αυτό ίσως να είναι και γούρι. Η ομάδα είναι έτοιμη και ψυχολογικά και αγωνιστικά. Θέλουμε να διεκδικήσουμε ένα μετάλλιο, αλλά τώρα το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μας είναι το ματς της πρεμιέρας με την Κίνα και τίποτα άλλο. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι ένα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ο δρόμος είναι μακρύς και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί».

Από την πλευρά του ο Νικ Καλάθης τόνισε: «Έπειτα από έναν μήνα σκληρής προετοιμασίας είμαστε πλέον έτοιμοι για το Μουντομπάσκετ. Θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό και γι’ αυτό είμαστε αισιόδοξοι».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top