Αρχική  > Συνεντεύξεις

Παπαμανώλης: «Σπουδαία και διδακτική εμπειρία» (pics)

Football
4081
Ο έγκριτος φυσιοθεραπευτής του Λαυρίου, Εμμανουήλ Παπαπαμανώλης, μοιράζεται μαζί μας τις πολύτιμες εμπειρίες που αποκόμισε από τη συμμετοχή του στο Isokinetic Medical Group Conference 2018 της Βαρκελώνης

Μια ρήση του θυμόσοφου λαού μας λέει πως: Το στάσιμο νερό είναι θολό και βρόμικο, ενώ το τρεχούμενο είναι καθαρό και γεμάτο ζωή. Βλέπετε, ακόμη και οι κορυφαίοι στο είδος τους, αν παραμείνουν στάσιμοι, θα πάψουν να είναι οι κορυφαίοι, διότι όλα τα πράγματα στη ζωή εξελίσσονται δεδομένου πως οι εποχές αλλάζουν.

Γνωρίζοντας καλά όλα τα παραπάνω ο φυσιοθεραπευτής του Λαυρίου, Εμμανουήλ Παπαμανώλης μαζί με την Χρυσούλα Ρηγογιάννη μετέβησαν στη Βαρκελώνη και παρακολούθησαν το Isokinetic Medical Group Conference 2018. Πρόκειται για ένα υψηλού επιπέδου συνέδριο, με ομιλητές από όλον τον κόσμο και περισσότερους από 3.000 συμμετέχοντες, το οποίο έλαβε χώρα στο Καμπ Νου το τριήμερο 2 με 4 Ιουνίου.

«Επρόκειτο για μια σπουδαία και άκρως διδακτική εμπειρία. Περισσότεροι από 3000 σύνεδροι απ’ όλον τον κόσμο έδωσαν το “παρών” στη Βαρκελώνη για το Isokinetic Medical Group Conference 2018, όπου πολύπειροι και έγκριτοι ομιλητές μας μίλησαν για τη νέα εποχή της ισοκίνησης και της φυσικοθεραπείας», δήλωσε αρχικά ο κ. Παπαμανώλης.

Όσο για το αν το ταξίδι άξιζε τον… κόπο, δεδομένου πως το «Κέντρο Φυσικοθεραπείας ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ Εμμανουήλ, ΡΗΓΟΓΙΑΝΝΗ Χρυσούλα», το οποίο βρίσκεται στο Περιστέρι (Πραξιτέλους 22Α & Πτολεμαΐδας 72, - Λόφος Αξιωματικών) θεωρείται από τα κορυφαία και πιο σύγχρονα της χώρας, ο Εμμανουήλ Παπαμανώηλς ήταν «κάθετος»: «Εννοείται πως άξιζε τον κόπο. Η επιστήμη προχωρά και εξελίσσεται. Επιστρέψαμε από τη μαγευτική Βαρκελώνη έχοντας στις αποσκευές μας πολλή γνώση σχετικά με το παρόν και το μέλλον της δουλειάς μας. Έχουμε υποχρέωση στους αθλητές και γενικότερα σε όλους εκείνους που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους χρόνια τώρα να προχωράμε μπροστά ώστε να τους παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες», τόνισε.

 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top