Αρχική  > Συνεντεύξεις

Ζάρας: "Έχουμε την ευκαιρία να γράψουμε πάλι ιστορία"

Football
1816
Ο γκαρντ του Άρη αποκλειστικά στο BasketNet.gr λίγο πριν τον μεγάλο τελικό

 Μπορεί να λαμβάνει μέρος πρώτη φορά σε τελικό όμως δηλώνει σαν έτοιμος από καιρό. Ο γκαρντ του Άρη, Θοδωρής Ζάρας, μιλάει λίγο πριν τον μεγάλο τελικό για τις τελευταίες του σκέψεις.

Σε μια περίεργη χρονιά, εν μέσω πολλών τραυματισμών και έντονη κριτική, τί σημαίνει για εσάς η παρουσία σας εδώ;

 Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι φτάσαμε ως εδώ και βεβαίως ότι ο τελικός γίνεται στην Θεσσαλονίκη. Έχουμε την ευκαιρία, όσες πιθανότητες και να μας αναλογούν, να γράψουμε ιστορία πάλι. Είμαστε ευτυχισμένοι, χαρούμενοι και πολύ ενθουσιασμένοι που έχει έρθει αυτή η στιγμή. Εγώ προσωπικά είναι η πρώτη φορά που θα βρίσκομαι σ' έναν τελικό και είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να έρθει το παιχνίδι ώστε να δώσουμε εγώ και οι συμπαίχτες μου το 100% για να πετύχουμε κάτι καλό.

Νιώθετε ότι έχετε κάποιο πλεονέκτημα ή μειονέκτημα λόγω της έδρας;

 Σίγουρα είναι ένα πλεονέκτημα όταν παίζεις στην έδρα σου. Ξέρεις τα καλάθια, ξέρεις το γήπεδο, ξέρεις το περιβάλλον και είναι σίγουρα θετικό ότι θα έχουμε και τους φιλάθλους μας να μας στηρίζουν. Βέβαια μέσα στο γήπεδο χρειάζεται να κάνουμε πολλά πράγματα για να μπορέσουμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό.

 Οι Έλληνες παίχτες, που είστε γαλουχημένοι με την σημασία τέτοιων αγώνων, πως βλέπετε την αντίδραση κυρίως των Αμερικάνων παιχτών;

 Νομίζω ότι το έχουνε καταλάβει και τους έχουμε βάλει και εμείς στο κλίμα του αγώνα. Είναι εξαιρετικά παιδιά όλοι, έχουνε καταλάβει σε ποια ομάδα έχουνε έρθει, έχουνε καταλάβει τι θα διεκδικήσουμε αύριο και πιστεύω θα πάνε όλα καλά.

 Σε ποια σημεία κατά την γνώμη σου θα κριθεί ο τελικός;

 Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Τρέχει το γήπεδο, έχει ένταση, δύναμη, πολύ καλό σουτ από την περιφέρεια και γενικά όλοι οι παίχτες του σουτάρουν πολύ. Θα κριθεί στο ρυθμό του παιχνιδιού, στα ριμπάουντς και στην προσαρμογή μας στην ταχύτητά τους.
  

Συνέντευξη: Βάιος Κουκουζέλης


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top