Αρχική  > Συνεντεύξεις

Ο Εμμ. Παπαμανώλης αναλύει το θαυματουργό νέο INDIBA! (photos)

Football
3466

Ο φυσιοθεραπευτής του Λαυρίου DHI, Εμμανουήλ Παπαμανώλης, αναλύει στο Basketnet τις εξαιρετικές δυνατότητες του νέου μοντέλου CT της INDIBA activ, το οποίο έφερε ΠΡΩΤΟΣ στην Ελλάδα!


Το Κέντρο Φυσικοθεραπείας Παπαμανώλης Εμμ.-Ρηγογιάννη Χρ., πάντα πρωτοπόρο στις τεχνολογικές εξελίξεις αναβαθμίστηκε προσθέτοντας στον εξοπλισμό του και το νέο μοντέλο CT της INDIBA activ!

Το Κέντρο, το οποίο είναι μέλος του ιατρικού επιτελείου της ΚΑΕ Λαύριο - DHI, αποτελεί ένα σύγχρονο χώρο μυοσκελετικής και αθλητικής αποκατάστασης με καταρτισμένο προσωπικό, εξειδικευμένο εξοπλισμό και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Δεν είναι τυχαίο πως το επιλέγουν για την αποκατάστασή τους κορυφαίοι αθλητές, κυρίvς από το χώρο του μπάσκετ, καθώς γνωρίζουν πως ο Εμμανουήλ Παπαμανώλης και οι συνεργάτες του είναι κορυφαίοι στο είδος τους!

Ωστόσο, το να είναι κάποιος καλός στη δουλειά του δεν αρκεί. Πρέπει η ατομική επαγγελματική ποιότητα να συνδυάζεται και από τεχνολογική ποιότητα. Γι’ αυτό και το Κέντρο Φυσικοθεραπείας Παπαμανώλης Εμμ.-Ρηγογιάννη Χρ ακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις πρώτα απ’ όλους! Ήταν το πρώτο που έφερε στην Ελλάδα το επαναστατικό σύστημα INDIBA activ και αυτό που έφερε και το νέο μοντέλο CT, εξελίσσοντας την μυοσκελετική και αθλητική αποκατάσταση!

Ο πλέον ειδικός επί του INDIBA active, Εμμανουήλ Παπαμανώλης, ανέλυσε στο BASKETNET τα προτερήματα της του νέου μοντέλου:

«Τα πλεονεκτήματα της καινούριας συσκευής, πέρα από το αισθητικό κομμάτι, είναι οι λεπτομέρειες στη θεραπεία του ασθενούς. Είναι σαφώς υπέρτερη η θεραπεία σε ό,τι αφορά το οξύ στάδιο του τραυματισμού», τόνισε και εξήγησε: «Επίσης, διαθέτει καινούρια πρωτόκολλα θεραπείας τα οποία βοηθούν στην πιο άμεση αντιμετώπιση των τραυματισμών και των παθήσεων του μυοσκελετικού».

***Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Κέντρο Φυσικοθεραπείας Παπαμανώλης Εμμ.-Ρηγογιάννη Χρ. πατήστε εδώ

 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top