Αρχική  > Ελλάδα

Επίθεση Αχιλλέα στον Δήμο Χαϊδαρίου για το γηπεδικό

Football
3196

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αχιλλέα Χαϊδαρίου εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με αποδέκτη την δημοτική αρχή της πόλης.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αχιλλέα Χαϊδαρίου εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση με αποδέκτη την δημοτική αρχή της πόλης.

Αναλυτικά:

«Ο Σύλλογος μας-τυπικός όπως πάντα- υπέβαλλε αίτηση παραχώρησης του 1ου Κλειστού Χαϊδαρίου για τις 22-25/7 και 29-31/7 για προπονήσεις του νεοσύστατου αντρικού μας τμήματος, γιατί στο 2ο Κλειστό γίνονταν προπονήσεις των ομάδων βόλλευ. Στο 1ο Κλειστό δεν γίνονταν προπονήσεις και υπήρχε φύλακας.

Απάντηση από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κο Καραγιάννη και αρμόδιο αν. Διευθυντή κο Πιτσικούλη ακόμα δεν έχουμε πάρει(επίσημα, γιατί ανεπίσημα ο κος Πιτσικούλης  μας γνωστοποίησε τις διαθέσεις του απέναντι μας)και αναγκαστήκαμε να αναζητήσουμε γήπεδο εκτός Χαϊδαρίου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε αυτή την αντιμετώπιση από την απερχόμενη Δημοτική αρχή. Αναπάντητη παραμένει αίτησή μας από  τις 24/11/2017 για παραχώρηση αποθήκης στο 2ο κλειστό (οι συστεγαζόμενοι Σύλλογοι έχουν από 2).Ο δε αρμόδιος Αντιδήμαρχος δεν μας έχει δεχτεί από το 2015.Θα δυσκολευόταν μάλλον να μας αιτιολογήσει την αναλογία παραχωρηθέντων ωρών εβδομαδιαίως, (35 ο Θρίαμβος,30 ο Πήγασος,5 ο Αχιλλέας ) βάσει δύναμης των Συλλόγων και αγωνιστικών υποχρεώσεών τους.

Η μέχρι τώρα στάση αιρετών και διοικητικών παραγόντων του δήμου μας, μας δημιουργεί εύλογη ανησυχία για την τύχη του  υπομνήματος που έχουμε υποβάλλει για τις ώρες στο 2ο Κλειστό, που θα καλύπτουν στοιχειωδώς τις προπονητικές και αγωνιστικές ανάγκες των 4 τμημάτων μας (ανδρών, παίδων, μίνι και τζούνιορ) στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-στα οποία μετέχουμε ανελλιπώς από το 2015.

Οφείλαμε να ενημερώσουμε τους αθλητές μας, τους γονείς τους, τους συνδημότες μας και τη νέα Δημοτική αρχή για την αντιμετώπιση που έχουμε, και πλήττει την ανάπτυξη του Συλλόγου μας, την οποία θα υπερασπιστούμε με κάθε νόμιμο μέσο! Είναι διατεθειμένη  η νέα Δημοτική αρχή να δεχτεί άβατα, καθεστώς αδιαφάνειας  και μη αναλογικής διαχείρισης των αθλητικών χώρων;

Ο Σύλλογός μας είναι πρότυπο νομιμότητας (ελέγχεται  από την Περιφέρεια σε ετήσια βάση και έχει ειδική αθλητική αναγνώριση από τη Γ.Γ.Α.), δεν χρωστάει πουθενά, δεν είναι αλεξιπτωτιστής στην πόλη, δεν φυλλοροεί, προσφέρει έργο στη Χαϊδαριώτικη νεολαία με το μικρότερο δυνατό κόστος και θα αναδείξει το έργο του σε πείσμα καθεστωτικών και ιδιοκτησιακών νοοτροπιών!

Ζητάμε την ενεργή συμπαράσταση των γονέων των αθλητών μας και των φίλων που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια μας, για να πάρουμε το χώρο που  ανήκει στους αθλητές μας, στη βάση ισοτιμίας και δικαιοσύνης. Επιφυλασσόμεθα για την άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μας».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top