Αρχική  > Ελλάδα

"Υπάρχουν διαπραγματεύσεις μεταξύ Σκουρτόπουλου και Χάποελ Τελ Αβίβ" (pic)

Football
277
Σε συζητήσεις με τον Θανάση Σκουρτόπουλο για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας φέρεται να βρίσκεται η Χάποελ Τελ Αβίβ, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ.

Eνδιαφέρον από το εξωτερικό και συγκεκριμένα την Χάποελ Τελ Αβίβ φέρεται να έχει προσελκύσει ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «Sport5.co.il» η ομάδα από το Ισραήλ αναζητά τον επόμενο προπονητή της και ο Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός βρίσκεται στην λίστα της.

Όπως τονίζεται, πρώτοι υποψήφοι για τον αντικαταστάτη του αποχωρήσαντα Ντάνι Φράνκο ήταν οι Αριέλ Μπετ-Χαλαχμί και Μπραντ Γκρίνμπεργκ, ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει προκύψει στο προσκήνιο το όνομα του Θανάση Σκουρτόπουλου. Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχουν διαπραγματεύσεις οι οποίες εξελίσσονται ομαλά και δεν αποκλείεται να οδηγηθούν σε deal. Πρέπει να τονιστεί ότι ο 53χρονος προπονητής, εφόσον συμφωνήσει με την Χάποελ Τελ Αβίβ, θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στο οποίο θα καθοδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top