Αρχική  >  Ελλάδα  > Γυναίκες

Μίσσας: «Πολύ καλή και ποιοτική ομάδα ο Φάρος»

Football
1268
Ο Κώστας Μίσσας μίλησε για τον αυριανό (4/3, 14:30) αγώνα του Ολυμπιακού με τον Φάρο Κερατσινίου και τόνισε πως οι παίκτριές του πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη συγκέντρωση στην άμυνα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Φάρος είναι μία πολύ καλή ομάδα με αρκετά καλές και έμπειρες παίκτριες με ιδιαίτερη δύναμη αναφορικά με τη γραμμή των ψηλών. Παράλληλα έχει αδιαμφισβήτητα ποιότητα και στην περιφέρεια. Μία φορά ακόμα η προσέγγιση του παιχνιδιού μας στηρίζεται στην άμυνά μας. Είναι το βασικότερο στοιχείο που οφείλουμε να έχουμε ιδιαίτερη συγκέντρωση.

Ταυτόχρονα πολύ σημαντικό κομμάτι είναι αυτό των ριμπάουντ, γιατί ο Φάρος είναι μία ομάδα που πηγαίνει γερά σε αυτά. Και από εκεί και πέρα έχοντας ως πρώτο ζητούμενο αυτό, στη συνέχεια θα δούμε τις αδυναμίες των αντιπάλων στην άμυνά τους, να βελτιώσουμε το δικό μας κομμάτι στην επίθεση και στους αιφνιδιασμούς μας».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top