Αρχική  >  Ελλάδα  > Β' + Γ'

Στο Κορωπί ο Μυριούνης

Football
4484

Ο Χρήστος Μυριούνης είναι ο νέος προπονητής στο Κορωπί όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ομάδα


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Νέα εποχή ξεκινάει πλέον στο Κορωπί στην Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών με την πρόσληψη του Πρωταθλητή Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό το 1996 Χρήστο Μυριούνη.

Ο Μυριούνης μετά από 2 Πετυχημένες Χρονιές στο Αγρίνιο (Β’Εθνική βορρά) και μετέπειτα στη Νικόπολη (Γ´Εθνική Βορά) Επιστρέφει στο Νότο με στόχο να Εμφυσήσει στην Ομάδα μας την Νοοτροπία του Νικητή για την οποία Φημίζεται!».

Από την πλευρά του ο Χρήστος Μυριούνης μέσω του Facebook έγραψε:

«Επειδή είμαι άνθρωπος που πάντα σχεδόν λειτουργώ με το συναίσθημα έτσι λοιπόν δεν μπορούσα να μην αποδεχτώ τελικά την εξαιρετική πρόταση από την διοίκηση της ομάδας του Κορωπίου αφού από το πρώτο τηλεφώνημα τους μέχρι το χθεσινό τελικό ραντεβού μας όπου δώσαμε τα χέρια η προσέγγιση που μου έκαναν, η μεγάλη επιθυμία που έδειξαν προς το πρόσωπό μου και το πόσο με ήθελαν στον πάγκο της ομάδας τους αυτό και μόνο με έκαναν να πω το ναι!

Χαίρομαι πολύ που θα βρεθώ στο πάγκο μιας τόσο μπασκετικής πόλης και ομάδας οπως είναι Ο Γ. Σ Κορωπίου που πρωταγωνιστεί πολλά χρόνια στις εθνικές κατηγορίες! Για εμένα είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση για την καριέρα μου μετά την περιπλάνηση μου (πετυχημένα θέλω να πιστεύω) στον Βορρά η ευκαιρία να δουλέψω σε μια ομάδα της Αθήνας και έχω πολύ μεγάλη όρεξη και κίνητρο για δουλειά ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της αλλά και να δικαιώσω τους ανθρώπους της διοίκησης που με εμπιστεύτηκαν!! 🏀Τα υπόλοιπα στο παρκέ..»


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top