Αρχική  >  Ελλάδα  > Β' + Γ'

Και επίσημα στην Α2 ο Κόροιβος

Football
299
Ολοκληρώθηκε κι επίσημα σήμερα η συμφωνία της συγχώνευσης της Ξάνθης με τον Κόροιβο, καθώς οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και έβαλαν και τις υπογραφές

Ολοκληρώθηκε κι επίσημα σήμερα η συμφωνία της συγχώνευσης της Ξάνθης με τον Κόροιβο, καθώς οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και έβαλαν και τις υπογραφές. Η ομάδα της Αμαλιάδας λοιπόν από την επόμενη αγωνιστική σεζόν θα αγωνίζεται στην Α2 κατηγορία.

Ο Κόροιβος μάλιστα, έχει ήδη αρχίσει κάποιες συζητήσεις με αθλητές για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του και πολύ σύντομα αναμένεται να προβεί και σε επίσημες ανακοινώσεις.

Από την άλλη πλευρά, η απόρριψη της πρότασης της ΕΑΠ από την Ξάνθη έχει προκαλέσει μεγάλη απογοήτευση στο πατρινό σύλλογο και με δηλώσεις του ο Μανώλης Ρογδάκης επισήμανε: «Εμείς κάναμε ότι έπρεπε και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είχαμε βασιστεί σε αυτό που είχαμε συζητήσει, αλλά... Δεν υπάρχει νόημα να δώσουμε συνέχεια, αν και θα μπορούσαμε».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top