Αρχική  >  Ελλάδα  > Β' + Γ'

Καϊμακόγλου: "Μάγκες έχετε πολύ μεγάλα αρ... δια"!

Football
762
Συγκλονιστικές σκηνές στα αποδυτήρια του Αμαρουσίου μετά το διπλό στη Λουμπλιάνα. Βωβός: "Με έχετε αρρωστήσει"!

 
Συγκλονιστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στα αποδυτήρια του Αμαρουσίου, μετά το τέλος του αγώνα με την Ολίμπια. Ο Άρης Βωβός πήρε τηλέφωνο τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΚΑΕ, Παναγιώτη Αλεξανδρή, λέγοντας έντονα συγκινημένος: «Με έχετε τρελάνει! Με έχετε αρρωστήσει! Με κάνατε περήφανο! Σας ευχαριστώ όλους!».

Όσο για τον γριπωμένο Κώστα Καϊμακόγλου… Σε ζωντανή σύνδεση με τα αποδυτήρια, μέσω του κινητού τηλεφώνου του Σταύρου Ελληνιάδη έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους συμπαίκτες του: «Μάγκες, έχετε πολύ μεγάλα αρ…δια»!

Τηλεφωνικά επικοινώνησαν με την αποστολή όλοι οι απόντες (Πελεκάνος, Διαμαντόπουλος, Κουμπούρας, Αριγκμπάμπου) αλλά και ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, που συνεχάρη την ομάδα.

«Είναι από τις πιο παλικαρίσιες νίκες που έχω δει στην ζωή μου! Και ξέρετε ότι έχω δει πολλές…», τόνισε στο basketnet.gr ο Σταύρος Ελληνιάδης.

Ν.Σ.διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top