Αρχική  >  Ελλάδα  > Β' + Γ'

Ο ΓΣ Ερμής Σχηματαρίου αλλάζει επίπεδο με Οικονόμου

Football
1957

Νέα εποχή για τον Γ.Σ. Ερμή Σχηματαρίου, ο οποίος παραδίδει τα κλειδιά του συλλόγου στο Νίκο Οικονόμου.


Η διοίκηση της ομάδας στοχεύοντας στην ανάδειξη νέων ταλέντων και την βελτίωση του υπάρχοντος υλικού ανανέωσε την εμπιστοσύνη της στον ικανό τεχνικό επενδύοντας στην φιλοσοφία του, την εργατικότητα του αλλά και το όραμα που έχει για το μπάσκετ. 

Ο Γ.Σ. Ερμής Σχηματαρίου βάζει τον πήχη ψηλά και φιλοδοξεί με τον Νίκο Οικονόμου να εμπνεύσει την προσπάθεια του με τις αξίες του πρωταθλητισμού. Τον οποίο ο ικανός τεχνικός υπηρέτησε από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του στο ανώτερο επίπεδο με πλήθος τίτλων και προσωπικών διακρίσεων.

Εξέχουσα προτεραιότητα στο πλάνο της διοίκησης, ωστόσο είναι η ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής και η λειτουργία τους σε πρωτοποριακά πρότυπα, με την στελέχωση τους από ένα τιμ ικανών προπονητών που θα αναλάβει την εκγύμναση των παιδιών, ενώ την υψηλή εποπτεία θα έχει ο Νίκος Οικονόμου.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top