Αρχική  >  Ελλάδα  > A2

Μαυροκεφαλίδης: «Να μείνω πολλά χρόνια στον Ιωνικό» (video)

Football
3775
Στο δεύτερο επεισόδιο των Challenge μέσα από τα Social Media του Ιωνικού Νίκαιας Affidea, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης αποδέχεται την πρόκληση του Βαγγέλη Καράμπουλα και προσπαθεί να νικήσει τη Χριστίνα Βραχάλη σε σουτ από το κέντρο του γηπέδου.

«Οι συγκυρίες ήταν τέτοιες που ο Ιωνικός ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα. Στόχος μου ήταν να μείνω λίγο ακόμα στο εξωτερικό, αλλά ήρθε ο κύριος Τσάπας και με έπεισε να έρθω», είπε και πρόσθεσε για το τι τού είπε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας: «Δεν χρειάζεται να σου λέει κάποιος κάτι, αρκεί να σε κοιτάει μέσα στα μάτια. Ο Τσάπας είναι πολύ ευθύς άνθρωπος και αυτό τα λέει όλα. Είμαστε σε μια δύσκολη εποχή και ο Τσάπας δίνει αυτή την εγγύηση, είναι ρομαντικός, ίσως και τρελός. Ο Ιωνικός έχει τον Τσάπα και αυτό αρκεί».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «"Κατέβηκα" επίπεδο, αλλά δεν περίμενα να πάνε τόσο καλά τα πράγματα. Πρώτη φορά το ευχαριστιέμαι τόσο πολύ και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όλα είναι ρόδινα και μακάρι να συνεχίσουν έτσι τα πράγματα», ενώ για τον κόσμο δήλωσε: «Ο κόσμος σού δίνει ενέργεια από το ζέσταμα, από την πρώτη στιγμή που θα ξεκινήσεις τη ρουτίνα σου πριν το παιχνίδι, Ήξερα σαν ιστορία το σύλλογο, αλλά δεν ήξερα την δυναμική του. Κακά τα ψέματα, ο κόσμος δίνει δύναμη σε μια ομάδα που θέλει να πετύχει».

Όσο για παλιά του δήλωση, πως θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Ιωνικό, σχολίασε: «Ακριβώς. Ισχύει. Θα δούμε. Ποτέ μην λες ποτέ στη ζωή, δεν ξέρεις τι καινούριο σού ξημερώνει. Μακάρι να κάτσω εδώ και να τελειώσω την καριέρα μου».

Στο τέλος απάντησε στην πρόκληση του Βαγγέλη Καράμπουλα και επέλεξε τον Μάριο Μπατή για το επόμενο δύσκολο challenge.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top