Αρχική  >  Ελλάδα  > A2

Οικονόμου: Ενωμένοι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο

Football
399
Τι δήλωσε ο τεχνικός του Πανιωνίου

Την εμπιστοσύνη στους παίκτες του και την ανάγκη για να μείνουν όλοι ενωμένοι ώστε να φτάσει ο Πανιώνιος στο «3 στα 3» στο τέλος της σεζόν, εξέφρασε ο προπονητής του «Ιστορικού» Νίκος Οικονόμου.
«Σ’ αυτή την φάση πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Είμαστε μια ομάδα που σε οκτώ μήνες έχουμε κάνει μόνο δυο ήττες και σε ένα δεκαήμερο κάναμε άλλες δυο. Οπωσδήποτε είναι κάτι που δεν μας έχει συμβεί και πρέπει να το διαχειριστούμε. Αυτό που απαιτείται είναι να είμαστε έτοιμοι, συγκεντρωμένοι και όλοι ενωμένοι για να κερδίσουμε τα τρία παιχνίδια που απομένουν και στο τέλος να κάνουμε ταμείο» υποστήριξε ο προπονητής των «κυανέρυθρων».
Στην συνέχεια εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες της ομάδας. «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά, στον κόσμο μας ότι θα είναι δίπλα μας, ο πρόεδρος Ίωνας Βαρουξάκης είναι δίπλα μας και πρέπει να έχουμε πολύ μεγαλύτερο κίνητρο» παρατήρησε ο Νίκος Οικονόμου.
«Ο τραυματισμός του Καρύδα μας συγκλόνισε όλους και η επιθυμία πρέπει να είναι τεράστια και για τον Σάκη. Είναι ένα πολύ βασικό γρανάζι για την ομάδα μας, θα ανταπεξέλθουμε σ’ αυτή την δυσκολία και αυτό πρέπει να το κάνουμε και για τον Σάκη» κατέληξε ο προπονητής του Πανιωνίου.

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top