Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Ψυχικό

‘’Με την Κύμη δείξαμε τις πραγματικές μας δυνατότητες‘’

Football
9937
Το Ψυχικό κατάφερε να κερδίσει την Κύμη

Πολύ μεγάλη νίκη, ίσως τη μεγαλύτερη την εφετινή σεζόν, πανηγύρισε η ομάδα του Ψυχικού, η οποία επικράτησε της Κύμης 85-63, κάνοντας έτσι ένα όμορφο… δώρο στον Φάρο Κερατσινίου.

Εξαιρετική εμφάνιση για τους ‘’κυανοκίτρινους’’, πραγματοποίησε ο Φίλιππος Μοσχοβίτης, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr).

Φίλιππε, η βαθμολογική σας θέση, δεν μαρτυρά τις δυνατότητες της ομάδας κι αυτό υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν καλά το πρωτάθλημα της Α2. Στο ματς με την Κύμη, είδαμε το πραγματικό Ψυχικό;

‘’Νομίζω ναι, φάνηκαν οι πραγματικές δυνατότητες της ομάδας και το τι μπορεί να κάνει εφόσον μείνει συγκεντρωμένη για 40 λεπτά. Κατάφερε αυτή τη φορά, να διαχειριστεί σωστά κάποια μικρά κενά που μας παρουσιάστηκαν στο παιχνίδι, κάτι το οποίο δεν έχουμε μπορέσει να κάνουμε σε πολλά παιχνίδια. Είχαμε καθαρό μυαλό και πήραμε σωστές αποφάσεις‘’.

Φαίνεται, ότι η ομάδα είναι ικανή για το καλύτερο αλλά το έχετε αποδείξει σε λίγα παιχνίδια. Τι έχει φταίξει; Που οφείλεται αυτό;

‘’Είναι αυτά τα κενά που ανέφερα. Τα έχουμε παρουσιάσει σε πολλά παιχνίδια, είτε αυτά είναι στο αμυντικό κομμάτι, είτε στο επιθετικό. Αυτό μας δημιουργεί πίεση και πρέπει να μάθουμε να το διαχειριζόμαστε, ούτως ώστε να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις‘’.

Τώρα παίζετε με τον Πανερυθραϊκό, τον οποίο στον πρώτο γύρο, είχατε κερδίσει στην παράταση. Τι πρέπει να προσέξετε για να αποδράσετε με το διπλό;

‘’Η Ερυθραία στην έδρα της είναι πολύ δυνατή και έχει κερδίσει τις τρεις θεωρητικά πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Όταν βρει ρυθμό, ειδικά με τα περιφερειακά σουτ, μπορεί σε ένα 2λεπτο ή 3λεπτο, να δημιουργήσει μία μεγάλη διαφορά. Αν παίξουμε καλή άμυνα και δεν τους δώσουμε ανοιχτά σουτ, θα έχουμε μεγάλη τύχη στο παιχνίδι‘’.

 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top