Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Περιστέρι

Κλείνει Νέλσον-Ουίλκινσον!

Football
66
Η αποχώρηση του Ουίλ Ντάνιελς και του Σον Προύιτ στο Περιστέρι, αποφασίστηκε από τον Θανάση Σκουρτόπουλο και υλοποιήθηκε σε συνεννόηση με την διοίκηση...

 Η αποχώρηση του Ουίλ Ντάνιελς και του Σον Προύιτ στο Περιστέρι, αποφασίστηκε από τον Θανάση Σκουρτόπουλο και υλοποιήθηκε σε συνεννόηση με την διοίκηση, με τον τεχνικό της ομάδας να κλείνει άμεσα τους διαδόχους τους.
Συγκεκριμένα, οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» έχουν συμφωνήσει προφορικά με τον Σπένσερ Νέλσον (αγωνίστηκε πέρσι στον Άρη) και τον Γκάρι Ουίλκινσον, ο οποίος είχε βρεθεί και πριν από λίγο καιρό στο στόχαστρο του Περιστερίου, όταν επιλέχθηκε τελικά ο Προύιτ. Ο Σκουρτόπουλος δεν άφησε ούτε μια ημέρα να πάει χαμένη και επέλεξε άμεσα τους αντικαταστάτες των Ντάνιελς-Προύιτ.
Τώρα θα γίνει αγώνας δρόμου για να έρθουν το συντομότερο και να μην χάσουν καμία προπόνηση εν όψει του αγώνα με τον Πανελλήνιο, όπου αναμένεται να κάνουν το «ντεμπούτο» τους.διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top