Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Περιστέρι

Τίτλοι τέλους για Ντάνιελς, ακολουθεί ο Προύιτ!

Football
65
Ουσιαστικά η ανακοίνωση απομένει για να επισημοποιηθεί η λύση του συμβολαίου του Ουίλ Ντάνιελς με το Περιστέρι!

 Ουσιαστικά η ανακοίνωση απομένει για να επισημοποιηθεί η λύση του συμβολαίου του Ουίλ Ντάνιελς με το Περιστέρι! Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος έχει πάρει τις αποφάσεις του και ήδη αναζητά τον αντικαστάτη του, τον οποίο θέλει να έχει κοντά του για τον αγώνα με τον Πανελλήνιο! Γι’ αυτό τον λόγο ο τεχνικός της ομάδας των «δυτικών προαστίων» μελετάει ήδη τις λίστες με τους ελεύθερους παίκτες, προκειμένου να κλείσει κάποιον μέχρι τα μεσάνυχτα, ώστε στην συνέχεια να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα για να προλάβει την αναμέτρηση με τους «ολυμπιονίκες». Ο Ντάνιελς πέρασε αλλά δεν… ακούμπησε στο Περιστέρι παρά την στήριξη που του παρείχε η διοίκηση και πολύ περισσότερο η τεχνική ηγεσία από την αρχή της χρονιάς.
Δεν έπεισε και ο Σκουρτόπουλος αποφάσισε την αντικατάσταση του με έναν παίκτη που θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ομάδα.
Τέλος, σε δυσμενή θέση βρίσκεται και ο Σον Προύιτ, ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει κάνει τίποτε, ώστε να δικαιώσει την επιλογή της τεχνικής ηγεσίας. Αν συνεχίσει να εμφανίζει την ίδια εικόνα, τότε θα βρεθεί και αυτός εκτός Περιστερίου σύντομα… Ο προπονητής των "κυανοκιτρίνων" φαίνεται ότι δεν έχει άλλη υπομονή και επιθυμεί να προχωρήσει άμεσα στις διορθωτικές κινήσεις που κρίνει αναγκαίες για να ισχυροποιήσει το Περιστέρι.διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top