Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Περιστέρι

O Παχατουρίδης το πρώτο εισιτήριο της γιορτής του ΓΣΠ

Football
109
Την στήριξή του στη γιορτή Χαράς, Αθλητισμού και Αλληλεγγύης που διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλλογος Περιστερίου, εξέφρασε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.

Την στήριξή του στη γιορτή Χαράς, Αθλητισμού και Αλληλεγγύης που διοργανώνει ο Γυμναστικός Σύλλλογος Περιστερίου, εξέφρασε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης.

Ο κ. Παχατουρίδης παραβρέθηκε στην προπόνηση της Αντρικής ομάδας και δήλωσε την στήριξή του στην προσπάθεια που γίνεται στον ιστορικό σύλλογο της πόλης.

Ο Δήμαρχος σε μια συμβολική κίνηση, αγόρασε εισιτήρια για την γιορτή που διοργανώνει ο ΓΣΠ, βοηθώντας με αυτή την κίνηση στην οικονομική βοήθεια της ομάδας αλλά και του Συλλόγου «Το χαμόγελο του παιδιού».

Η γιορτή  θα εξελιχθεί  στις πρώτες ημέρες του 2014, (Πέμπτη 2, Παρασκευή  3, Σαββάτο  4 και Κυριακή 5 Ιανουαρίου), στο εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου, που διαθέτει 4000 θέσεις στάθμευσης και βρίσκεται στην νέα στάση του μετρό Ανθούπολης.

Χιλιάδες παιδιά από 3 εώς 83 ετών έχουν τη δυνατότητα να περάσουν  όμορφα και δημιουργικά  πολλές ώρες καθημερινά για 4 ημέρες, με ένα πολύ οικονομικό  εισιτήριο 2 ευρώ ( 0.5€ από κάθε εισιτήριο θα διατεθεί για την ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»).

Οι πόρτες θα  ανοίγουν στις 10:00π.μ. και θα εξελίσσονται μέχρι αργά το βράδυ δραστηριότητες, οι οποίες θα καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις μικρών και μεγάλων.

Οι ήδη προγραμματισμένες δραστηριότητες που θα εξελίσσονται και τις 4 ημέρες στον χώρο του εκθεσιακού κέντρου (πιθανώς θα προστεθούν και κάποιες ακόμη), είναι χωρισμένες στις παρακάτω ενότητες:

ΧΩΡΟΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ: Στο χώρο της μουσικής θα πραγματοποιούνται όλες τις ημέρες μουσικές εκδηλώσεις με πολλούς καλλιτέχνες και συγκροτήματα και  κορυφαίο γεγονός την συναυλία από τα «ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ».

ΧΩΡΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ: Ο χώρος θα διαμορφωθεί σε ένα μεγάλο γήπεδο μπάσκετ όπου με τη βοήθεια του ΠΣΑΚ και την παρουσία αθλητών των Εθνικών Ομάδων (Παπαμακάριος, Μάντζαρης, Τσαρτσαρής κ.α.) θα πραγματοποιηθεί το μεγαλύτερο τουρνουά 3 ΟΝ 3.

ΧΩΡΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: Ο χώρος παιχνιδιού θα διαμορφωθεί σε ένα μεγάλο παιδότοπο με κλόουν, δραστηριότητες, φουσκωτά και άλλα παιχνίδια.

ΧΩΡΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΙΝΕΜΑ: Στο χώρο αυτό θα προβάλλονται τις ημέρες της γιορτής οι ωραιότερες μεταγλωττισμένες  παιδικές  ταινίες.

 διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top