Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Περιστέρι

Χούμπαυλης τριετίας στο Περιστέρι!

Football
908
Στο Νάσο Χούμπαυλη, παρέδωσαν το τιμόνι της ομάδας στο Περιστέρι.

Στο Νάσο Χούμπαυλη, παρέδωσαν το τιμόνι της ομάδας στο Περιστέρι. Ο "Χουμπ" έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα παραγοντικής καριέρας, αποφάσισε να αξιοποιήσει τις τεράστιες γνώσεις του για το μπάσκετ αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία στην ομάδα των δυτικών προαστίων. Οι παράγοντες του συλλόγου, μάλιστα, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στον Νάσο Χούμπαυλη, έχουν καταστρώσει πλάνο τριετίας, με διπλό στόχο. Αφενός μεν την οικονομική εξυγίανση της ομάδας, αφετέρου δε την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Μαζί με τον Χούμπαυλη, στο προπονητικό επιτελείο θα παραμείνει ο πρώην ασίσταντ κόουτς του Βαγγέλη Βλάχου, με τον οποίο λύθηκε η συνεργασία, Σάκης Παναγάκης. 

Προς επιβεβαίωση του ρεπορτάζ ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας: "Ο ΓΣ Περιστερίου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Βλάχο και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.
Μέχρι νεοτέρας τις προπονήσεις θα αναλάβει ένα δικό μας παιδί, ο Νάσος Χούμπαυλης και ο Σάκης Παναγάκης, o οποίος παραμένει στην ομάδα".


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top