Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Περιστέρι

Mάντζαρης: Θα είμαι και εγώ εκεί!

Football
133
Ο Αντώνης Μάντζαρης θα είναι μεταξύ των αθλητών που θα δώσουν το παρών στην μεγάλη 4ήμερη γιορτή χαράς αθλητισμού και αλληλεγγύης του ΓΣ Περιστερίου (2-5 Ιανουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου)

Ο Αντώνης Μάντζαρης θα είναι μεταξύ των αθλητών που θα δώσουν το παρών στην μεγάλη  4ήμερη γιορτή χαράς αθλητισμού και αλληλεγγύης του ΓΣ Περιστερίου (2-5 Ιανουαρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου) με σκοπό τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων και στόχο την ενημέρωση όλων για τη σημασία της  αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη!

Ο Περιστεριώτης άσος που ανδρώθηκε μπασκετικά στον ΓΣΠ μίλησε στο gsperisteri.gr δηλώνοντας συμμετοχή στη γιορτή: "Εννοείται πως θα δώσω το "παρών" σε αυτή τη μεγάλη γιορτή, αφού ο σκοπός της είναι ιερός. Αφορά ανθρώπους που το έχουν μεγάλη ανάγκη και ειδικά παιδιά, οπότε οφείλουμε ΟΛΟΙ να είμαστε εκεί για να βάλουμε ένα λιθαράκι σε αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια", τόνισε ο Αντώνης Μάντζαρης και κατέληξε: 

"Ένας λόγος παραπάνω είναι ότι η εκδήλωση θα γίνει στην πόλη μου. Θέλω από την πλευρά μου να συγχαρώ τη διοίκηση του ΓΣΠ αλλά και τον Δήμο Περιστερίου για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία. Μακάρι να βρει μιμητές γιατί στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε το αίσθημα της αλληλεγγύης είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Σας περιμένω όλους στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου"!


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top