Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Παγκράτι

Παπαδόπουλος: "Μια γροθιά όλοι"

Football
190
Ο νέος προπονητής του Παγκρατίου μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ

Η φετινή πορεία του Παγκρατίου δεν είναι αυτή που αναμενόταν στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, με συνέπεια η ιστορική ομάδα να βρίσκεται λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι διοικούντες προχώρησαν στη λύση της συνεργασίας τους με τον Δημήτρη Λιόγα, που παρέδωσε τη... σκυτάλη στον Δημήτρη Παπαδόπουλο. Ο νέος τεχνικός των "ροσονέρι" μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για την επιστροφή του στον πάγκο του συλλόγου, τονίζοντας πως θα προσπαθήσει να περάσει στους παίκτες του όσο το δυνατόν συντομότερα την αγωνιστική του φιλοσοφία, προκειμένου όπως μας είπε "να βγει από το αγωνιστικό της αδιέξοδο και να ξαναφέρει τον κόσμο στο ΜΕΤΣ".

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής:

"Ήμουν εκεί και ξαναγύρισα με τη νέα διοίκηση για να βοηθήσω. Είναι ένα γνώριμο  περιβάλλον για μένα, με πολύ καλή σχέση τόσο με τη διοίκηση, όσο και με τον κόσμο. Θέλω η ομάδα να ξαναβρεί την ταυτότητά της, ακολουθώντας ένα διαφορετικό αγωνιστικό πλάνο. Μέχρι στιγμής έχει υποστεί πολλές κακές ήττες μέσα στο ΜΕΤΣ.
Σίγουρα χρειάζεται δουλειά, καθώς η κατάσταση της ομάδας είναι πολύ μακριά από εκεί που θέλω εγώ. Υπάρχει ταλέντο και πιστεύω πως με την πάροδο του χρόνου, με υπομονή, με δουλειά και σωστή κατεύθυνση, είναι στο χέρι των παιδιών να αλλάξουν τη βαθμολογική τους θέση. Επιδίωξή μου είναι να είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά. Να ξανακάνουμε το ΜΕΤΣ μία δύσκολη έδρα για οποιονδήποτε αντίπαλο. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος. Δεν είναι εύκολο να κάνεις δραματικές αλλαγές μέσα σε πέντε μέρες, αλλά θα παλέψουμε όσο δεν πάει. Πιστεύω στην ομάδα, καθώς διαθέτει καλούς παίκτες. Σίγουρα δεν έχουν ξεχάσει το μπάσκετ για να είναι το Παγκράτι κοντά στη γραμμή του υποβιβασμού.
Στην κατηγορία δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Εμείς προσπαθούμε να προετοιμαστούμε σε μια λογική, να βάλω τα παιδιά σε διαφορετικό τρόπο σκέψης. Νομίζω επειδή κι ο αντίπαλος (σ.σ. Πανελευσινιακός) είναι ισχυρός, παίζοντας ένα ιδιαίτερο στυλ μπάσκετ, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάποια πράγματα δικά μας. Μέσα σε πέντε μέρες δεν μπορείς να αλλάξεις τα πάντα. Το μπάσκετ που παίζω έχει πολλές λεπτομέρειες, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Εξάλλου, το Παγκράτι δεν τα παρατάει με τίποτα. Είμαι αισιόδοξος πως όλοι μαζί πως με αρωγό τον κόσμο, με ειλικρίνεια και σκληρή δουλειά, θα ξαναγεμίσουμε το ΜΕΤΣ και θα βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο".διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top