Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Παγκράτι

Χρυσόγελος: "Αντιμετωπίζουμε το μπάσκετ σαν παιχνίδι"

Football
167
Ο νέος προπονητής του Τήρωνα Αγ. Θεοδώρων μετά τη σπουδαία νίκη επί του Πορφύρα είπε τα εξής

Πριν από μερικές ημέρες, οι διοικούντες τον Τήρωνα αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους με τον Νίκο Τόλλια, δίνοντας τη... σκυτάλη στον Νίκο Χρυσόγελο. Ο πρώην τεχνικός του Κρόνου Αγίου Δημητρίου και του Σπόρτιγκ ανέλαβε τις τύχες του συγκροτήματος των Αγίων Θεοδώρων και το οδήγησε στη θριαμβευτική επικράτηση επί του δυνατού φέτος Πορφύρα. Μέσω των όσων είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr), ο Χρυσόγελος σχολίασε το σπουδαίο "διπλό" στον Πειραιά, αναφέρθηκε στις συνθήκες που υπάρχουν στον Τήρωνα, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει το στίγμα του για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής...

"Στο ματς με τον Πορφύρα πετύχαμε μία μεγάλη νίκη, αλλά δεν είναι τίποτα περισσότερο από δύο βαθμοί. Πρέπει να πετύχουμε πολλές τέτοιες στη συνέχεια για να πετύχουμε το στόχο της σωτηρίας" τόνισε για να προσθέσει: "Αποφασίσαμε να αντιμετωπίζουμε πλέον το μπάσκετ σαν παιχνίδι. Παίξαμε χωρίς άγχος κι αυτός ο τρόπος παιχνιδιού μας ευχαριστεί. Βέβαια, πάντα στοχεύουμε στη νίκη".

Ακολούθως, ο έμπειρος προπονητής επεσήμανε: "Το καλό για την ομάδα είναι πως τα παιδιά έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους. Η διοίκηση βρίσκεται πάντα κοντά στο αγωνιστικό τμήμα και γενικότερα είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι πως θα τα καταφέρουμε. Είναι σημαντικό το γεγονός πως διαθέτουμε ένα πολύ ωραίο δικό μας γήπεδο, που έχει συμβάλει στο να αυξηθούν τα παιδιά στις ακαδημίες και πλέον να είναι γύρω στα 70. Πρόκειται για ένα οργανωμένο σωματείο, οι άνθρωποί του είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους κι αυτό θα μας βοηθήσει να σωθούμε. Ο στόχος της παραμονής είναι εξαιρετικά δύσκολος, όμως θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας μέχρι τέλους για να τα καταφέρουμε”.

Σχολιάζοντας το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου Νότου της Γ' Εθνικής ο τεχνικός του Τήρωνα είπε: "Νομίζω η Αγία Παρασκευή είναι η καλύτερη ομάδα και δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση. Η υπόθεση άνοδος έχει ήδη κριθεί. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Το πρωτάθλημα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Αποτέλεσμα σαν αυτό που κάναμε στην έδρα του Πορφύρα, θα υπάρχουν πολλά μέχρι το τέλος, καθώς το πρωτάθλημα είναι απρόβλεπτο. Οι ομάδες που θα είναι αξιόπιστες οικονομικά, όπως ο Τήρων, αυτές θα καταφέρουν στο τέλος να σώσουν την κατηγορία. Το επίπεδο αρκετά υψηλό. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα σε αυτό το βαθμό, όταν έβλεπα τα παιχνίδια από την κερκίδα. Είχα καταλάβει πως ήταν δυνατό, αλλά όχι τόσο όπως τώρα".διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top