Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Παγκράτι

Μακριά από τους …διεκδικητές

Football
194
Το Παγκράτι έχει χάσει από τους τέσσερις διεκδικητές της ανόδου και μάλιστα τις τρεις φορές στο γήπεδό του…

 Οι πέντε ήττες στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές που έχει κάνει το Παγκράτι είναι σίγουρα πολλές για μία ομάδα που έχει βλέψεις για τις υψηλές θέσεις του πρωταθλήματος. Ωστόσο τα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια που έχει χάσει, υπάρχει ένα στοιχείο που τα …συνδέει.
Οι «ροσσονέρι» έχουν ηττηθεί στην πρεμιέρα από του Ικαρους Σερρών στην έδρα τους, από τον ΚΑΟΔ και τον Αρκαδικό επίσης στο Μετς και από τον ΑΓΟΡ στο Ρέθυμνο. Τις τέσσερις ομάδες δηλαδή, που από την αρχή του πρωταθλήματος αναμενόταν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να διεκδικήσουν την άνοδο για την Α1. Μάλιστα αυτές οι τέσσερις ομάδες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.
Παράλληλα σε αυτά τα παιχνίδια το Παγκράτι έχει μακριά από τον καλό τους εαυτό το …βαρύ πυροβολικό του, δύο από τους καλύτερους γκαρντ της κατηγορίας. Τον Νίκο Μίχαλο και τον Φώτη Βασιλόπουλο. Σε αυτά τα τέσσερα παιχνίδια οι δυο τους έχουν συνολικά 36/95 σουτ εντός παιδιάς (17/37 ο Βασιλόπουλος, 19/58 ο Μίχαλος). Βέβαια υπάρχει και ο αντίλογος, ου λέει πως το δύσκολο κομμάτι του πρωταθλήματος για το Παγκράτι πέρασε…
Σπ. Βασιλείουδιαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top