Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Παγκράτι

“Ρίσκο και στοίχημα”

Football
18864
Ο Ντίνος Καλαμπάκος για το νέο Παγκράτι

 

 Στο Παγκράτι ανδρώθηκε ως παίκτης και πλέον έφτασε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αναλάβει τις τύχες της ομάδας ως προπονητής. Ο Ντίνος Καλαμπάκος και οι παίκτες του έδειξαν με το "καλημέρα" στην Α2 πως όποιος τους υποτιμήσει θα έχει πρόβλημα. Ο 48χρονος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΚ (sepk.gr) για τη νίκη επί του Φίλιππου, τον στόχο της παραμονής αλλά και για το πρωτάθλημα που κρύβει εκπλήξεις. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε
Για την σημαντική νίκη επί του Φίλιππου Βέροιας
"Ήταν μία μεγάλη νίκη γιατί δεν γνωρίζαμε που βαδίζαμε σε σχέση με την υπόλοιπη κατηγορία. Με αυτό το αποτέλεσμα πήραμε λίγο τα πάνω μας και ειδικά οι μικροί. Είμαστε μία καινούρια ομάδα που θέλει μεγάλη προσπάθεια για να γίνει κομμάτι της κατηγορίας. Στο παιχνίδι παίξαμε πολύ καλά και τώρα μας περιμένει μεγάλη προσπάθεια και δουλειά γιατί στην αρχή το πρόγραμμα μας είναι δύσκολο. Τουλάχιστον μετά από αυτή τη νίκη πήραμε δύναμη και κουράγιο για το δύσκολο πρόγραμμα".

Για τους στόχους του Παγκρατίου
"Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και δεν είναι άλλος από την σωτηρία. Ξέρουμε που πατάμε γι' αυτό κύριος στόχος είναι η παραμονή που δεν θα είναι εύκολη. Αυτός λοιπόν είναι ο στόχος μας, όμως έχουμε κι ένα στοίχημα που είναι να παίξουν τα μικρά παιδιά, τα οποία προέρχονται από εφηβικά. Πιστεύω ότι αν είναι σοβαροί και συνεπείς μπορούν να έχουν καλή πορεία στην καριέρα τους".

Για το ρόστερ που έχει η ομάδα
"Φέτος θέλαμε να βάλουμε μία τάξη στα οικονομικά μας οπότε αποφασίστηκε να δημιουργήσουμε ένα ρόστερ με τα λεφτά που έχουμε χωρίς καμία υπέρβαση. Έπρεπε να πάρουμε πολλά ρίσκα τα οποία πήραμε και πλέον στο τέλος της χρονιάς θα δούμε αν μας βγήκαν. Έχουμε 2-3 παιδιά που ξέρουν την κατηγορία και είναι καλοί παίκτες. Από εκεί και πέρα αποκτήθηκαν κάποια παιδιά, τα οποία εξαιτίας κάποιων τραυματισμών είχαν μείνει καιρό εκτός χώρου και καταφέραμε να τους αποκτήσουμε. Αν ήταν καλά δεν θα μπορούσαμε ούτε να τους ακουμπήσουμε οικονομικά. Το ρόστερ συμπληρώνεται από 8 μικρούς που είναι το μεγάλο στοίχημα".

Για το πρωτάθλημα της Α2
"Θα είναι πρωτάθλημα 3 ταχυτήτων. Περιμένω 3-4 ομάδες να είναι πολύ καλές και να διεκδικήσουν την άνοδο όπως οι Αμαλιάδα, Ψυχικό, ΑΕΚ και Καβάλα. Η δεύτερη κατηγορία θα είναι 5 ομάδες, οι οποίες θα είναι μάλλον αδιάφορες από τα μέσα του πρωταθλήματος και μετά. Οι υπόλοιποι θα δώσουν μάχη για να μείνουν στην κατηγορία και κάθε αγωνιστική θα είναι με τα κομπιουτεράκια. Γενικά περιμένω ότι θα έχουμε αρκετές εκπλήξεις μέσα στο πρωτάθλημα". 


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top