Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Παγκράτι

Βούλγαρης: "Τα πάντα για να σωθεί το Παγκράτι"

Football
208
Ο Νίκος Βούλγαρης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ

Η επικράτηση του Παγκρατίου επί του Πανερυθραϊκού στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Α2 έφερε ακόμα πιο κοντά στην παραμονή τους "ροσονέρι". Ο δρόμος όμως ακόμα είναι μακρύς όπως παραδέχθηκε ο Νίκος Βούλγαρης στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ. Ο 32χρονος σμολ φόργουορντ που ήταν ο κορυφαίος κόντρα στην ομάδα της Ερυθραίας μίλησε επίσης για το μέλλον τόσο του ίδιου όσο και του μπάσκετ.
 
Πόσο μακριά πιστεύεις ότι είστε από την παραμονή στην κατηγορία σας και πόσο σας βοήθησε η νίκη επί του Πανερυθραϊκού;
«Το παιχνίδι ήταν τελικός για εμάς. Αν χάναμε τα πράγματα θα γινόντουσαν ακόμα πιο δύσκολα για εμάς. Τώρα όμως έχουμε έξι τελικούς και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».
 
Από την δική σου οπτική γωνία τι νομίζεις ότι φταίει και φτάσατε σε αυτή την κατάσταση;
«Θα μιλήσω όσο πιο αντικειμενικά μπορώ. Νομίζω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τουλάχιστον τρεις οι οποίες βρίσκονται από πάνω μας. Επίσης πιστεύω ότι στο τέλος θα παραμείνουμε στην κατηγορία γιατί το αξίζουμε. Από εκεί και πέρα επειδή δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω πως το καλοκαίρι φτιάχτηκε μια ομάδα για την οποία πολλοί αναροτιόντουσαν διάφορα πράγματα. Είχαμε και έχουμε πολύ δυνατούς χαρακτήρες. Μέχρι λοιπόν να βρούμε τα χνώτα μας χάθηκε αρκετός και πολύτιμος χρόνος. Βέβαια εδώ και περίπου τρεις μήνες είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Ο χρόνος όμως έχει χαθεί και τότε ήταν που κάναμε κάποιες ήττες που κόστισαν. Όπως είπα όμως πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να σώσουμε την ομάδα».
 
Ποιο νομίζεις ότι είναι το κλειδί για να σωθεί το Παγκράτι;
«Είναι η ίδια η ομάδα. Ξεκάθαρα. Πρέπει στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος να είμαστε ΟΜΑΔΑ. Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως τώρα και δεν χαλάσει αυτό τότε δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Η λέξη ΟΜΑΔΑ είναι για μένα το κλειδί».
 
Θα ήθελες να κάνεις μια ευχή;
«Έπειτα από την περιπέτεια υγείας που είχα πέρσι το μόνο που θέλω είναι να είμαι υγιής. Επίσης εύχομαι να σωθεί η ομάδα μου και από το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε. Τέλος σε ότι αφορά το μπάσκετ θα ήθελα να βρει και πάλι τον δρόμο του. Είναι κρίμα να έχει χαρίσει τόσες χαρές στον κόσμο και πλέον να αντιμετωπίζει ατελείωτα προβλήματα».
 
Μια υπόσχεση που θα ήθελες να δώσεις στους φίλους του Παγκρατίου;
«Θα κάνουμε τα πάντα να σωθούμε. Αυτό απλά».

διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top