Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Παγκράτι

"Ένα βήμα πριν την επισημοποίηση"

Football
187
Ο Απόστολος Τσιπίδης επιβεβαίωσε πως είναι έτοιμος να αναλάβει το Παγκράτι...

 Θέμα χρόνου είναι απ' ό,τι φαίνεται να αλλάξει χέρια το Παγκράτι. Με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος μεγαλομέτοχος Απόστολος Τσιπίδης, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον αποκαλύπτοντας πως βρίσκεται ένα βήμα πριν από την  επισημοποίηση της συμφωνίας. Μάλιστα ξεκαθάρισε πως πρόεδρος θα παραμείνει ο Δημήτρης Παπακυριάκης για τον οποίο αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή του Απόστολου Τσιπίδη: "Έπειτα από σοβαρότατες και επίσημες επαφές με τον πρόεδρο της ομάδος του Παγκρατίου ανακοινώνω ότι είμαστε ένα βήμα πριν την επισημοποίηση της συμφωνίας, και ενημερώνω τον κόσμο του Παγκρατίου ότι όπως ανέβασα τον Ηρακλή στην Α1 το ίδιο θα κάνω και για αυτόν τον ιστορικό επίσης σύλλογο. Σύντομα θα γίνει και η χειραψία με τον κύριο Παπακυριάκη για το τυπικό της ανάληψης από μένα, να βοηθήσω τον σύλλογο. Φυσικά ο κύριος Παπακυριάκης θα παραμείνει πρόεδρος και εγώ συνοδοιπόρος και μεγαλομέτοχος. Τέλος να αναφέρω την επαγγελματική στάση του και το πόσο χαίρομαι να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους όπως συνέβη και στο παρελθόν με ανθρώπους  του Ηρακλή και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο. Ανήκει και ο κύριος Παπακυριάκης σε αυτούς. Με τιμή Τσιπίδης Απόστολος".
Σ.Β.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top