Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Παγκράτι

Επαφές με Τσιπίδη το Παγκράτι

Football
195
Οι «ροσονέρι» συζητούν με τον επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να «μπει» στην ομάδα…

 Μέσω ανακοίνωσής του το Παγκράτι έκανε γνωστές τις διαπραγματεύσεις με τον επιχειρηματία Απόστολο Τσιπίδη, που κατέχει μετοχές στον Ερυθρό Αστέρα, ώστε ο τελευταίος να εισχωρήσει στα διοικητικά της ομάδας.
Ο Απόστολος Τσιπίδης έχει περάσει στο παρελθόν από τα διοικητικά τόσο του μπασκετικού όσο και του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, ενώ παλαιότερα δημοσιέυματα τον έφεραν να ενδιαφέρεται για την ποδοσφαιρική ομάδα της Καστοριάς.
Η ανακοίνωση χαρακτηριστικά αναφέρει: ««Η διοίκηση του Α.Ο Παγκρατίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον μεγαλοεπιχειρηματία Απόστολο Τσιπίδη ο οποίος δραστηριοποιείται στα Βαλκάνια με έδρα την Σερβία και κατέχει το 35% των μετοχών του Ερυθρού Αστέρα. Ο Κος Τσιπίδης έχει εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον του προς τον πρόεδρου του Παγκρατίου Δημήτρη Παπακυριάκη για να εισχωρήσει στα κοινά του συλλόγου. Η διοίκηση από την πλευρά της εξετάζει προσεκτικά την υπόθεση και τις επόμενες ημέρες αναμένεται ταξίδι του προέδρου μας στο Βελιγράδι για τις περαιτέρω διαπραγματεύσεις».διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top