Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Παγκράτι

Ψήφισμα για την Ντάγκλας προς Παπούλια!

Football
196
Ώστε να πάρει την ελληνική υπηκοότητα η Αμερικανίδα καλαθοσφαιρίστρια

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΟΚ. Στη διάρκεια της συζητήθηκαν και εγκρίθηκαν:

*Ο οικονομικός απολογισμός 2010
*Η έγκριση οικονομικού ισολογισμού 2010
*Η τροποποίηση εσωτερικών κανονισμών της ΕΟΚ (Πρωταθλημάτων-Εθνικών Ομάδων, Κανονισμών, Κανονισμών Διαιτησίας-Νόμιμων αντιπροσώπων και Μεταγραφών).

Επίσης εκδόθηκε το εξής ψήφισμα:

«Εμείς οι νόμιμοι εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων μελών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης που συμμετέχουμε στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευσή της δηλώνουμε την υποστήριξή μας στο κοινό αίτημα της Ομοσπονδίας και της Ελίζαμπεθ Ντάγκλας, συζύγου του Έλληνα υπηκόου, Βασιλείου Γιαπαλάκη, το οποίο έχουν υποβάλλει στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια για τη χορήγηση στην αμερικανικής υπηκοότητας καλαθοσφαιρίστρια της ελληνικής υπηκοότητας, ώστε να αποκτήσει το δικαίωμα συμμετοχής της στην Εθνική Ομάδα Γυναικών της Ελλάδας, προσφέροντας τις καθοριστικής σημασίας αγωνιστικές υπηρεσίες στην επίτευξη των στόχων της ΕΟΚ για διεθνή διάκριση και καταξίωση της ελληνικής γυναικείας καλαθοσφαίρισης, αλλά και του ελληνικού αθλητισμού.

Είναι δε γνωστό ότι η Ελίζαμπεθ Ντάγκλας έχει εκδηλώσει δημόσια τη βούλησή της να αγωνιστεί στην Εθνική Ομάδα της Ελλάδας απορρίπτοντας την πρόσκληση της ομοσπονδίας των ΗΠΑ για συμμετοχή της στην Εθνική Ομάδα της χώρας αυτής, αποδεικνύοντας την αγάπη της προς την Ελλάδα.

Πιστεύουμε ότι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας με το εγνωσμένο ενδιαφέρον και την ευαισθησία που τον διακρίνει για τα θέματα του αθλητισμού, αφού και ο ίδιος είναι μέλος του αθλητικού κινήματος, θα αποδεχθεί το αίτημα του κόσμου της ελληνικής καλαθοσφαίρισης, συμβάλλοντας καθοριστικά στην προώθηση και την επίτευξη στόχων όχι μόνο αθλητικού, αλλά και κοινωνικού χαρακτήρα και ενδιαφέροντος, αφού ο αθλητισμός αποτελεί μια γνήσια μορφή κοινωνικής εκδήλωσης, που απευθύνεται και επηρεάζει θετικά την κοινωνία και ιδιαίτερα τον ευαίσθητο χώρο της νεολαίας μας».διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top