Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > ΟΦΗ

Ν. Στυλιανού: ‘’Ο ΟΦΗ θα είναι καλύτερος το 2015‘’

Football
10601
Οι Κρητικοί πήραν σπουδαία νίκη επί του Λαυρίου

Βαθμολογική ανάσα πήρε ο ΟΦΗ, ο οποίος νίκησε το Λαύριο 76-66 και μπήκε με το δεξί στο 2015.

Κορυφαίος για την ομάδα της Κρήτης, με 24 πόντους (1/2 1π. – 4/6 2π. – 5/8 3π.), 6 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ήταν ο Νίκος Στυλιανού, ο οποίος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr).

Νίκο, επιβάλετε ουσιαστικά το ρυθμό σας από το ξεκίνημα του αγώνα με το Λαύριο. Σε ποιους τομείς θεωρείς ότι υπερτερήσατε και πήρατε τη νίκη;

‘’Νομίζω ότι το σημαντικότερο ήταν η άμυνα. Ξεκινήσαμε πολύ καλά στην άμυνα και ήμασταν αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη. Θέλαμε να επιβάλουμε από το ξεκίνημα το ρυθμό μας και τα καταφέραμε. Δεν είχαμε περιθώρια στην έδρα μας για ήττα, σκεφτόμασταν μόνο τη νίκη‘’.

Θα δούμε έναν διαφορετικό ΟΦΗ το 2015; Τι να περιμένουμε στη συνέχεια;

‘’Πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτεροι. Δεν έχουμε περιθώρια για ήττες και κυρίως στην έδρα μας. Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια, είτε είναι εντός, είτε εκτός έδρας. Δουλεύουμε πολύ και θεωρώ ότι θα είμαστε καλύτεροι από το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Πρέπει να βγαίνει η δουλειά μας στον αγωνιστικό χώρο‘’.

Η μεγάλη διακοπή σας βοήθησε να βάλετε και κάποια άλλα πράγματα στο παιχνίδι σας;

‘’Ναι, βάλαμε κάποια νέα πράγματα στο παιχνίδι μας και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν. Δουλέψαμε πολύ και πριν από τα Χριστούγεννα αλλά και μετά τις γιορτές‘’.

Το επόμενο παιχνίδι είναι εκτός έδρας. Πιστεύεις ότι το άγχος θα το έχει ο Αετός που ‘’καίγεται’’ και για τη νίκη;

‘’Νομίζω ότι σε τέτοια παιχνίδια, ανάμεσα σε σχεδόν ισοδύναμες ομάδες, το άγχος το έχει ο γηπεδούχος. Εμείς θα δουλέψουμε σκληρά, θα φτιάξουμε το πλάνο μας και θα πάμε για να κερδίσουμε. Δεν έχουμε το άγχος εμείς‘’.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top