Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > ΟΦΗ

Τουρνουά «3 με 3» στη Σπάρτη

Football
16789
Η Σπάρτη φιλοξένησε το τουρνουά «3 με 3» το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Μαρτίου

 Η Σπάρτη φιλοξένησε το τουρνουά «3 με 3» το Σαββατοκύριακο 22 και 23 Μαρτίου.
Στο τουρνουά πήραν μέρος 404 παιδιά, 364 αγόρια και 40 κορίτσια, τα οποία διασκέδασαν με το αγαπημένο τους άθλημα. 
Νικητές του διαγωνισμού Ελευθέρων Βολών Champion αναδείχθηκαν ο Γρηγόρης Οικονομάκος (Γυμνάσιο Λύκειο) και η Παναγιώτα Αλατσά (Γυμνάσιο – Λύκειο). Στο διαγωνισμό Τριών Πόντων νικητές ήταν η Ειρήνη Τσάκα (Δημοτικό) και ο Μάριος Κοβάτσι (Γυμνάσιο – Λύκειο). 
Σημαντική για τη διοργάνωση του τουρνουά ήταν η βοήθεια της ομάδας φοιτητών του τμήματος οργάνωσης και διαχείρισης αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Παραβρέθηκαν και έκαναν τις απονομές στους νικητές των διαγωνισμών ο Δήμαρχος Σπαρτιατών Σταύρος Αργειτάκος, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Λεωνίδας Καράντζαλης, το μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και πρόεδρος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, Γιάννης Κουτραφούρης, ο αντιπρόεδρος νομικού προσώπου Πολιτισμού και Περιβάλλοντος Παναγιώτης Συνοδινός, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Βακαλόπουλος και άλλοι τοπικοί παράγοντες αθλητικών σωματείων και προπονητές.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top