Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > ΟΦΗ

"Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί"

Football
18265
Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κράταγε σε φάκελο παλιά συμβόλαια του Ολυμπιακού!"Πιο δυνατό το Ρέθυμνοι από τον Ολυμπιακό!"

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μιλώντας από το βήμα της κλήρωσης άφησε αιχμές για τους αδερφούς Αγγελόπουλους λέγοντας χαρακτηριστικά: "Αυτό το βραβείο δεν είναι δικό μου. Είναι του Αργύρη και της υπόλοιπης ομάδος. Να ευχηθώ να έχουμε ένα καλό Πρωτάθλημα, με υγεία, όχι μόνο εντός των 4 γραμμών, αλλά κι εκτός. Η Ελλάδα περνάει δύσκολες στιγμές. Ελπίζω να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά, με σασπένς, εντός των 4 γραμμών κι όχι εκτός. Με μεγάλη λύπη βλέπω ότι οι πρόεδροι του Ολυμπιακού δεν είναι εδώ. Ένα θα τους πω, ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί".

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της ΚΑΕ κράταγε σε φάκελο παλιά συμβόλαια των Πειραιωτων...

Μετά την κλήρωση ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ρωτήθηκε για το αν τον ιντριγκάρει το γεγονός ότι θα αντιμετωπίσει με το... καλημέρα στο πρωτάθλημα τον καλύτερο αντίπαλό του, για να απαντήσει με νόημα: «Ο Ολυμπιακός δεν θα είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλός μας στο πρωτάθλημα. Με βάση τα ρόστερ που υπάρχουν μέχρι τώρα, το Ρέθυμνο έχει καλύτερη ομάδα από τον Ολυμπιακό. Ετσι κι αλλιώς όλοι θα παίξουμε με όλους. Δεν έχουν σημασία οι αγώνες» τόνισε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και αμέσως μετά του ζητήθηκε να αποκαλύψει τι ήταν τα χαρτιά που κρατούσε στα χέρια του: «Ο κ.Αγγελόπουλος κατάλαβε ακριβώς τι ήταν αυτά τα χαρτιά που κρατούσα στα χέρια μου» απάντησε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ο οποίος ευχήθηκε να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα μακριά από τη βία: «Ελπίζω να γίνει ένα πρωτάθλημα που θα μείνει μακριά από τη βία. Δίχως να υπάρχουν αντιπαλότητες που δεν συνάδουν με το πνεύμα του αθλητισμού. Το πρωτάθλημα να κριθεί εντός των αγωνιστικών γραμμών και όχι όπως έγινε πέρσι και αντιπρόπερσι. Να έχουν όλοι υγεία. Πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να βάλουν στοπ στη λεκτική βία. Δεν πρέπει να υπάρχουν βωμολοχίες στα γήπεδα γιατί από εκεί ξεκινάει κάθε μορφή βίας. Σε τέτοια κρούσματα οι διαιτητές οφείλουν να σταματούν το παιχνίδι, να αδειάζουν τα γήπεδα μέχρι να καταλάβει ο κόσμος».


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top