Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > ΟΦΗ

O OΦΗ πήρε Χρ. Παπανικολάου

Football
204
Ο 26χρονος γκαρντ ήταν πέρσι στην Καβάλα

Ο ΟΦΗ ενισχύθηκε με τον Χρήστο Παπανικολάου. Ο 26χρονος γκαρντ ήταν πέρσι στην Καβάλα. Μιλώντας στην ιστοσελίδα των Κρητικών είπε:

-Πως προέκυψε η συμφωνία με τον ΟΦΗ;
"Ο τραυματισμός του γκαρντ του ΟΦΗ, Σάκη Παναγάκη ήταν η αιτία. Μιλήσαμε με την διοίκηση και συμφωνήσαμε".
-Πως κρίνεις την επιλογή σου;
"Δεν έχω παρακολουθήσει τον ΟΦΗ αλλά γνωρίζω παιδιά από την ομάδα που είχαν να μου πουν ένα καλό λόγο για τον ΟΦΗ. Πανελληνίως ο ΟΦΗ έχει δείξει καλά στοιχεία και τον διακρίνει μια ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια. Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου στον ΟΦΗ. Έχω αγωνιστεί σε ομάδες της Β. Ελλάδας και πάντα έψαχνα να αγωνιστώ και νοτιότερα. Το βρίσκω ιδανικό που θα αγωνίζομαι στην Κρήτη και στον ΟΦΗ".
-Αγωνιστικά είσαι έτοιμος να βοηθήσεις;
"Έχω να αγωνιστώ για τρεισήμισι μήνες περίπου. Βέβαια  προπονούμαι εντατικά αλλά πρέπει να δω σε τι κατάσταση βρίσκομαι. Από εκεί και πέρα θα μιλήσω με τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου, ώστε να ενταχθώ στην ομάδα αγωνιστικά το συντομότερο δυνατό.
Άλλωστε γι αυτό είμαι εδώ. Για να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει κάτι καλό. Έχει τις δυνατότητες. Δεν γνωρίζω ακόμα πολλά πράγματα, αλλά να είστε σίγουροι ότι όλοι μαζί θα δώσουμε το καλύτερο εαυτό μας, ώστε η ομάδα να συνεχίσει την ανοδική της πορεία".διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top