Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > ΟΦΗ

Χωρίς αποτέλεσμα η αλλαγή της ώρας

Football
209
Χουγκάζ: "Περιμένουμε τους οπαδούς μας στο επόμενο εντός έδρας".

Δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα η αλλαγή ώρας της αναμέτρησης του ΟΦΗ, ώστε να μην είναι μαζί με αυτό της ποδοσφαιρικής ομάδας. Η ΕΟΚ έκανε δεκτό το αίτημα ώστε ο αγώνας στο Βαρδινογιάννειο να πραγματοποιηθεί στης τρεις αντί πέντε, αλλά αυτό δεν φαίνεται να άλλαξε τα δεδομένα στην εξέδρα. Σχεδόν 100 άτομα βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο, ενώ αντίθετα στο "Γεντί Κουλέ" πάνω από 5.000.

O Κρις Χουγκάζ σε δηλώσεις του είπε:

"Ο κόσμος έχει απαιτήσεις από εμάς, έχουμε πιστούς οπαδούς τους οποίους και περιμένουμε στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Πλέον έχουμε έναν δύσκολο αγώνα στη Λευκάδα, θα προετοιμαστούμε για αυτό όπου στόχος μας είναι η νίκη".

Για την πιθανότητα προσθήκης νέων προσώπων στο ρόστερ αλλά και για τη συμμετοχή του τραυματία με διάστρεμμα Τουτζιαράκη, ανέφερε: "Δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή… Έχουμε κάποιους τραυματισμούς αλλά θα τους καλύψουμε από το υπάρχον ρόστερ. Ο Τουτζιαράκης έπαιξε γιατί του το επέτρεψαν οι γιατροί…".διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top