Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > ΟΦΗ

Ο Χουγκάζ στο τιμόνι του ΟΦΗ

Football
246
Μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ, είπε

Ο Kρις Χουγκάζ είναι ο αντικαταστάτης του Βαγγέλη Βλάχου,  στον πάγκο της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΟΦΗ, είπε:

Ποια είναι η άποψή σας σχετικά με τον ΟΦΗ;

"Είχε ατυχή αποτελέσματα. Δεν έχω όμως σαφή εικόνα. Θέλω να δω  από κοντά την ομάδα. Πρέπει να δραστηριοποιηθούμε όλοι, ώστε  έχοντας την  κατάλληλη ψυχολογία, να μπορέσει η ομάδα να βρει το δρόμο της".

Είχατε αγωνιστεί σε αυτήν την ομάδα ως παίκτης την περίοδο 2000-2001. Τι  σημαίνει για εσάς ΟΦΗ;

"Από το Ηράκλειο και από τον ΟΦΗ, έχω πολύ καλές αναμνήσεις. Εδώ γέννησε η σύζυγός μου τα (δίδυμα) παιδιά μου, ενώ είχα και πολύ καλές σχέσεις με τους ανθρώπους του νησιού  και αναμνήσεις.

Ξέρω την δυναμική της ομάδας και του κόσμου ιδιαίτερα. Ο ΟΦΗ με τον κόσμο που έχει την διοίκηση και τους παίκτες, είναι ομάδα που πληροί όλες τις προδιαγραφές".

Κατά την διάρκεια της παρουσίας σας  άλλες ομάδες, οι παίχτες εμφανίσθηκαν ψυχωμένοι και έτοιμοι να παλέψουν για την νίκη σε αντίθεση με ότι είχαν παρουσιάσει μέχρι τότε. Πως το δικαιολογείτε;

Η αρχή είναι αυτή. Η δουλειά του παίκτη  είναι αυτή. Να μπαίνει στο παρκέ και να τα δίνουν όλα. Να είναι ψυχωμένοι. Αυτό είναι η βασική αρχή του μπάσκετ. Τον ίδιο δρόμο ακολουθώ κι εγώ. Μέσα από την δουλειά θα βγάλουμε όλα τα στοιχεία εκείνα που χρειάζεται μια ομάδα. Η εικόνα πάντως που θα βγάζει η ομάδα θα έχει αγωνιστικότητα, ψυχή και πάθος. Το μπάσκετ  το αγαπώ και θέλω να δώσω όλο μου τον εαυτό".

Πότε θα σας δούμε στο Ηράκλειο;

"Το μεσημέρι θα είμαι στην προπόνηση".διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top