Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > ΟΦΗ

Ανακοίνωση του ΟΦΗ

Football
225
Σχετικά με το θέμα που αναστάτωσε

Σχετικά με το θέμα που αναστάτωσε τον ΟΦΗ, ο κρητικός σύλλογος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, πληροφορήθηκε με έκπληξη σήμερα το μεσημέρι, αυτό που συνέβη χθές βράδυ, με δυο αθλητές της ομάδας μας σε νυχτερινό μαγαζί του Ηρακλείου και τα όσα επακολούθησαν.
Τέτοιου είδους περιστατικά, δεν συνάδουν με την φιλοσοφία και το πνεύμα της ομάδας, ούτε και την ιστορία  του Σωματείου, είναι καταδικαστέα και για το λόγο αυτό, θα ληφθούν αυστηρά μέτρα για την προστασία της ομάδας μας.
Θέλουμε να ζητήσουμε ΣΥΓΝΩΜΗ από τον φίλαθλο κόσμο και δηλώνουμε πρός πάσα κατεύθυνση, ότι δεν θα επιτρέψουμε να ξαναπαρουσιαστούν τέτοια γεγονότα.
Οι εν λόγω παίκτες θα κληθούν σε απολογία και θα τους επιβληθούν βάση του εσωτερικού κανονισμού, οι προβλεπόμενες ποινές.
Σε κάθε περίπτωση όμως, καλό θα είναι για την ακριβέστερη ενημέρωση, να γίνεται διασταύρωση των πληροφοριών, προκειμένου να μην αναγράφονται ΚΑΙ υπερβολές».διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top