Αρχική  >  Ελλάδα  >  A2  > Λιβαδειά

Τ. Δημητριάδης: ‘’Ο Γιάννης ήταν αυτό που έλειπε στην ομάδα‘’

Football
10480
Η Λιβαδειά πήρε μεγάλη νίκη στο Ψυχικό

Πολύ μεγάλη νίκη στην Α2 πανηγύρισε η Λιβαδειά, η οποία επικράτησε του Ψυχικού εκτός έδρας με σκορ 84-77.

Κορυφαίοι για την ομάδα της Βοιωτίας, ήταν οι Γκαγκαλούδης και Δημητριάδης.

Ο Τάσος Δημητριάδης (26π. – 12ρ. – 1ασ.), μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr), για τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, τον Γιάννη Γκαγκαλούδη και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Τάσο, θεωρείς ότι η νίκη στο Ψυχικό, είναι η μεγαλύτερη για εσάς εφέτος;

‘’Θεωρώ ότι η νίκη μας στο Ψυχικό, είναι πάρα πολύ μεγάλη, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Το Ψυχικό είναι σκληρή ομάδα και δεν είναι τυχαία η θέση στην οποία βρίσκεται. Ήμασταν πολύ καλοί, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα κι αν αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα, παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη‘’.

Σε ποια σημεία θεωρείς ότι υπερτερήσατε και φθάσετε στο διπλό;

‘’Από το πρώτο δευτερόλεπτο, ήμασταν καλύτεροι στις 4 γραμμές. Υπερτερήσαμε στη συγκέντρωση, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξε, κι ας μην φάνηκε αυτό, το καλό κλίμα που έχουμε σαν ομάδα‘’.

Η παρουσία του Γιάννη Γκαγκαλούδη πόσο έχει αλλάξει την εικόνα σας;

‘’Με τον ερχομό του Γιάννη, που όλοι γνωρίζουμε ποιος είναι και δεν χρειάζεται εγώ να πω, η εικόνα μας έχει αλλάξει κατακόρυφα και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματά μας. Είχαμε πρόβλημα στη θέση του πλέι μέικερ και ο Γιάννης μας βοήθησε. Με την παρουσία του, αποδείξαμε ποιοι πραγματικά είμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε‘’.

Τώρα ακολουθεί ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι με τον Φίλιππο. Τι θα πρέπει να προσέξετε για να είστε και πάλι αυτοί που στο τέλος θα χαμογελάσουν;

‘’Θεωρώ ότι αν έχουμε την ίδια συγκέντρωση όπως στο ματς με το Ψυχικό, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Ο Φίλιππος παλεύει για τη σωτηρία του και καίγεται για τη νίκη. Εμείς θα πάμε για το θετικό αποτέλεσμα. Το άγχος δεν το έχουμε εμείς. Είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση και θα δουλέψουμε όλες τις επόμενες μέρες, για να είμαστε κατάλληλα έτοιμοι‘’.


διαβάστε επίσης

comments powered by Disqus

"Στο www.basketnet.gr είμαστε απλά... ερωτευμένοι με το μπάσκετ. Αγαπάμε την πορτοκαλί μπάλα. Λατρεύουμε τον ήχο της όταν σκάει στο παρκέ... Αυτό είναι το μπάσκετ! Έρωτας με την πρώτη... μπαλιά!"

Newsletter

Εγγραφείτε στο Newsletter του Basketnet.gr.

Back to Top